Frederikshavn White Hawks stod her til eftermid - dag igen overfor SønderjyskE, som man jo slog i en vanvittig kamp i fredags. Men gensynet med de lyseblå fra Vojens blev ikke mindeværdigt for frederikshavnerne. SønderjyskE vandt uden de helt store sværdslag med 4-0, og den sejr kan der ikke pilles ved. På skudstatistikken ser det meget lige ud. Begge hold havde 24 skud mod mål, men man må være ærlige og konstatere, at mange af White Hawks´ skud blev taget fra svære vinkler eller langt ude fra.

Sønderjyske kom foran i første periode i en situation, hvor White Hawks ellers var i powerplay. Mads Larsen lavede imidlertid en fejl omkring blue line, og det gav en breakaway til SønderjyskEs Cameron Brown. Jesper Jensen var fulgt med tilbage og forsøgte at forhindre Brown i at få afsluttet. Den handling takserede dommeren til at være ulovlig, og det gav et straffeslag til SønderjyskE, og Cameron scorede som det mest naturlige i verden. Kort efter kunne det også være blevet 2-0 til hjemmeholdet. Pucken befandt sig i området omkring Mathias Seldrups kasse, og det blev til en ordentlig omgang kluddermudder med en masse spillere, der forsøgte at nå pucken. Høgene fik dog afværget i situationen.

I anden periode øgede Steffen Frank til 2-0. Det skete efter at Justin Shugg sad ude for en slashing. I midterperioden havde White Hawks store problemer med at komme igennem den SønderjyskE forsvarsmur, og det blev kun til nogle spage forsøg mod kassen. Jesper Jensen fik en enkelt mulighed, og Nicolaj Krag var lige ved og næsten.

Kampen blev definitivt lukket, da Oliver Gatz med knap fem minutter igen gjorde det til 3-0. Det skete efter, at begge hold havde en spiller i udvisningsboksen. Mod slutningen forsøgte høgene at gøre et sidste desperat forsøg på at komme igen. Seldrup blev taget ud med halvandet minut igen, men det gik som det oftest går i den slags situationer: modstanderen scorede. Igen var Steffen Frank hård ved sine tidligere holdkammerater. 4-0 til SønderjyskE, og det kan der ikke indvendes det store imod.

Billet info til kommende hjemmekamp d. 11/11 kl. 19.00 Venter nyt drama i Vojens?