Det endte i den største dramatik, da Frederikshavn White Hawks tirsdag aften slog Odense Bulldogs efter forlænget spilletid. Frederik Bjerrum, der scorede det afgørende mål, kørte forbi Bulldogs-bænken, og det provokerede odenseanerne i en sådan grad, at det meste af holdet røg på isen og i totterne på White Hawks-spillerne. Det udløste den største slåskamp i Nordjyske Bank Arena i mange år. I skrivende stunde er der ikke faldet nogen form for straf til de implicerede, og det synes at være mærkeligt, for optrinnet var alvorligt og en skændsel for sporten.

Fredag aften skal de to hold så mødes igen. Denne gang lægger VinMedKant Arena i Odense is til, og man må håbe, at de to hold besinder sig og nøjes med at spille ishockey. Vi kommer ikke uden om, at White Hawks leverede en skuffende indsats mod Bulldogs. Odense kom til Frederikshavn med store mandskabsproblemer, og realistisk vurderet, så burde de have været en mundsbid for et frederikshavnerhold, der var forstærket med Aleksandr Bumagin tilbage efter en kort skadespause. Sådan kom det aldrig til at gå. Det var som om, det næsten var for nemt, da Aleksandr Bumagin i første periode fik scoret på høgenes allerførste angreb. I hvert fald var kampen et studie i, hvordan man smider pucken væk igen og igen.

Fredag aften må Jari Pasanen gerne have bagt den helt rigtige rævekage, så Odense bliver sat til vægs. Det er stadig et åbent spørgsmål, om Liam Folkes får sin spilletilladelse i orden inden opgøret. Odense Bulldogs mod Frederikshavn White Hawks spilles fredag klokken 19.00. Du får udførlige betragtninger her på sitet kort efter sidste puckdrop.


VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Jeppe Holmbergs historie VIDEO: White Hawks - Bulldogs