Efter at have set Frederikshavn White Hawks tabe 1-3 til Herning Blue Fox i årets første træningskamp er det vel rimeligt nok at spørge: Hvem havde set, at høgene et par dage efter ville rejse sig og slå Aalborg Pirates i Gigantium? Tjah, med en ærlighed helt fra det inderste kan jeg påstå, at jeg ikke havde. Ikke desto mindre vandt Per Hånbergs tropper opgøret fredag aften med 4-3, og det er der al mulig grund til at kippe med flaget for. Pirates-kampen viste nemlig, at White Hawks har kapaciteten til at være både giftige, målfarlige og solidt spillende, og det giver da fine fornemmelser forud for den sæson, der snart åbnes.

Aleksi Halme, Thomas Søndergaard, Jesper Dalroth og Sebastian Brinkmann stod for de fire høgescoringer, og det må varme alle fans at se disse åbne scoringskontoen i en så svær udekamp, som det altid bliver, når nordjysk håneret og ære står på spil.

Tirsdag aften er der så mulighed for revanche. Herning Blue Fox tog turen til Danmarks nordligste skøjtehal i sidste uge, og nu tager White Hawks den modsatte vej. Mens høgene altså rejste sig fredag aften, måtte Herning se sig besejret af et Odense Bulldogs, der ser stærkere ud end længe. Markante forstærkninger og massive forbedringer på flere positioner har gjort Odense til et top-tippet hold i denne sæson, og Herning havde i hvert fald ikke meget at slå igen med, da Mathias Mølgaard og resten og de grønne fra Odense foldede sig ud. Per Hånberg og assistent Karlsson har nu haft ansvaret for White Hawks i et par uger. Er de langsomt ved at få implementeret de gode ideer, som de uden tvivl er ankommet med? Og kan det række til at slå tilbage mod et Herning Blue Fox, der måske slet ikke er så stærke, som det er spået af mange? Tjah, svaret får du omkring 21.30 tirsdag aften. Og et fyldigt referat venter på dette site. Det er de egentlig ikke så tosset, at hockeysæsonen er startet igen, vel?

Herning Blue Fox – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag klokken 19.00.


Rigtige gode takter i smalt White Hawks nederlag Lokalrivalerne dukket i egen hule