Høgene tog en flot sejr i sæsonens anden testkamp, da de danske mestre blev sat til vægs i Gigantium

White Hawks tog her til aften en herlig sejr i Sparekassen Danmark Isarena, da lokalrivalerne fra Aalborg Pirates blev dukket med 4-3.

Trods en skæv start på kampen, hvor Pirates allerede efter 35 sekunder bragte sig foran 1-0 ved Kirill Kabanov, og syv minutter senere fordoblede føringen ved nyindkøbte Oscar Drugge, lykkedes det høgene at komme helt tilbage i opgøret. I øvrigt godt bakket op af et flot antal fremmødte White Hawks supportere.

Aleksi Halme og Thomas Søndergaard bragte balance i regnskabet inden første pause, der desværre også blev skæmmet af et uheld, hvor Christopher Frederiksen måtte udgå.

I anden periode var det den svenske nyerhvervelse, Jesper Dahlroth, der bragte de hvide høge foran, og frustrationen kunne nu ses blandt hjemmeholdets fans.

En del udvisninger efterfølgende gjorde det ikke kønt i 9000, men alligevel lykkedes det Martin Højbjerg at udligne til 3-3 kort inde i tredje periode.

Det lignede længe en uafgjort kamp, men Sebastian Brinkman blev matchvinder, da han flot scorede på en assist fra White Hawks bedste i aften, Thomas Søndergaard.

Det var en solid holdindsats, hvor flere spillere gjorde sig særdeles positivt bemærket på Pelle Hånbergs mandskab. Galansky stod fremragende, og derudover var der også store indsatser fra Suistio og matchvinder Brinkman. Men alt i alt en særdeles lovende præstation af hele holdet, der lover godt for den kommende sæson.

Aalborg Pirates fik hug. Kan White Hawks få revanche mod Herning? White Hawks møder Aalborg Pirates