Hvis du har holdt dig orienteret om livets gang i White Hawks, så blev du som alle andre glædeligt overrasket over Michael Erikssons fine interview med høgenes direktør Henrik Andersen forleden. For her fremgik det nemlig, at White Hawks langt om længe kan se frem til igen at kunne råde over den udenlandske trio Aleksandr Bumagin, Justin Shugg og Mike Hammond. Det er måneder siden eksempelvis Aleksandr Bumagin har været med hos høgene. Bumagin fik 9 kampe på 2020-2021 sæsonens cv, før han røg ud med sin skade. Inden det kom så langt, havde han produceret flittigt, og en overgang førte han Metal Ligaens pointtabel. Han har været savnet.

I de tre nævnte spilleres fravær har Frederikshavn White Hawks spillet som vinden blæste. Det ene øjeblik godt og effektivt, det næste med et ret lavt bundniveau. Tirsdag aften skal man så op mod et hold, der på mange måder minder om frederikshavnerne. Rødovre Mighty Bulls har gang i en svingende sæson, og holdet skraber under et point i snit hjem pr. kamp. Det har foreløbig givet en 8. plads, og Rødovre skal nok prise sig lykkelige for, at Odense Bulldogs har været historisk elendige og derfor sidder solidt på den 9. plads, der lige præcis ikke giver slutspil.

White Hawks skal bruge de sidste kampe i grundspillet til at få holdet tilbage på rette spor. Det handler blandt andet om at reetablere den fine kemi i førstekæden mellem Jesper Jensen og Aleksandr Bumagin, og så skal man tilbage til et ”no-nonsens-forsvar”, der er mere kontant og afvisende foran Mathias Seldrups kasse. Den udvikling kan passende starte allerede tirsdag aften mod Rødovre Mighty Bulls.

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag aften klokken 19.00. Du får ikke mulighed for at streame begivenheden, idet TV2 sender fra Herning Blue Fox mod Herlev Eagles. Til genæld får du et fyldigt referat her på sitet umiddelbart efter sidste puckdrop.


Sejr i Rødovre, og point for tredje udekamp i træk Video: Henrik Andersen