Coronapasset er fra og med fredag d. 12 november 2021 genindført, med krav om fremvisning af gyldigt coronapas, når du blandt andet skal se ishockey i Nordjyske Bank Arena og resten af Metal ligaen.

Coronapasset er fra og med fredag d. 12 november 2021 genindført, med krav om fremvisning af gyldigt coronapas, når du blandt andet skal se ishockey i Nordjyske Bank Arena og resten af Metal ligaen.

Retningslinjerne gælder for alle sportsbegivenheder med mere end 200 personer indendørs.

De nye retningslinjer forhindrer ingen aktiviteter i Nordjyske Bank Arena, men derimod er de med til at sikre en tryg oplevelse for alle gæster.

Dette betyder også at når den første hjemmekamp efter landsholdpausen skal spilles, at du igen skal fremvise et gyldigt coronapas i entréen.
For at mindske kødannelse ved indgangen opfordres alle til at have coronapasset klar på telefonen eller i printet udgave allerede inden man bevæger sig mod indgangen til Nordjyske Bank Arena.


Coronapasset vil blive tjekket fra d.12 november og året ud.

Vi opfordrer til at selvom man har et coronapas fra vaccinen, at man stadig får en test enten PCR eller Kviktest, inden man besøger Nordjyske Bank Arena. (Det er ikke et krav hvis man er vaccineret, men en god ide)

Læs herunder retningslinjerne for hvordan og hvornår dit coronapas er gyldigt.

HVORNÅR GÆLDER DIT CORONAPAS:

  • Hvis du er fuldt vaccineret, eller fra 14 dage efter man har modtaget det første vaccinestik.
  • Hvis du har været smittet med coronavirus indenfor de seneste seks måneder.
  • Hvis du kan fremvise en negativ PCR-test, der er højest 96 timer gammel, eller en negativ hurtigtest (kviktest), der er højest 72 timer gammel.
  • Du kan få dit coronapas enten ved at dowloade app’en “Coronapas” på telefonen, eller ved at printe passet fra sundhed.dk.
  • Kravet om coronapas gælder for voksne og børn over 15 år.

Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Katrine, pr mail: Katrine@elitenord.dk


VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Frederikshavn White Hawks nederlag i Herlev