Odense har "nullet" Frederikshavn White i to kampe i træk. Søndag skal frederikshavnerne forsøge at slette det kedelige indtryk fra tidligere møder med Bulldogs. Og så mindes Ishockeyfrederikshavn afdøde Peter Glad.

Frederikshavn White Hawks fik brudt den ellers fine serie på 6 sejre i træk, da man torsdag aften var i Esbjerg for at møde Energy i Granly Hockey Arena. Høgene spillede overordnet set en fin kamp, men i sidste ende rakte det altså ikke til point.

Søndag eftermiddag kan man så passende starte en ny serie, når Odense Bulldogs kommer på besøg hjemme i Nordjyske Bank Arena. Men det kan nu blive svært nok. De hold har mødt hinanden to gange i denne sæson, og begge gange har Bulldogs være klart bedst. Faktisk har White Hawks overhovedet ikke formået at score mod Odense. Først tabte med i september med klare 5-0 i Odense, og knap fjorten dage senere blev det 3-0 til Odense i Frederikshavn. Man kan roligt tale om, at Kaptajn Jesper Jensen og Co. har revanche til gode.

I nederlaget mod Esbjerg måtte White Hawks undvære flere spillere. Aleksandr Bumagin sad ude, og jeg har i skrivende stund ikke informationer om årsagen. Jonas Jakobsen og Christoffer Åkesson var heller ikke med, og så har Linus Lundberg jo fået sin kontrakt ophævet, og han spillede heller ikke. Forhåbentlig er flere af de nævnte klar til opgøret mod Odense.

Det var desværre nogle tragiske nyheder, der ramte ishockeyfolket i Frederikshavn i løbet af ugen. Manden med de mange kasketter i White Hawks og tidligere spiller og assistenttræner, Peter Glad, døde pludseligt. Til minde om Peter vil White Hawks i morgen og resten af denne sæson spille med nummer 10 på hjelmen, og der vil i Nordjyske Bank Arena søndag forud for kampen være en mindehøjtidelighed.

Bemærk: Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs spilles søndag klokken 15.30.


Kamp magasinet pucken varmer op til søndagshockey mellem White Hawks og Odense Bulldogs God indsats af White Hawks, men nederlag mod Esbjerg.