To perioder, hvor man var yderst effektive og en periode i ren overlevelse var ingredienserne, da Frederikshavn White Hawks her til aften vandt 4-3 over Rungsted Seier Capital.

Den første periode var stordomineret af White Hawks, og man vandt den 2-0. Høgene kom foran 1-0 efter 7 minutter, da Christopher Frederiksen genåbnede sin White Hawks-konto med en scoring i powerplay. Frederiksen fik staven på et skud fra Mads Larsen. Og kun 30 sekunder senere stod det også 2-0. Christian Mieritz sendte et trækskud afsted fra blue line, og den så David Grubak i Seier Capital-kassen ikke. I det hele taget viste den første periode, at White Hawks pludselig har helt andre strenge at spille på. Især offensivt havde man noget at byde på. Christopher Frederiksen gik eksempelvis fint ind i samspillet med Jesper Jensen i førstekæden.

Den anden periode startede med et White Hawks powerplay, og man var endda fem mod tre. Det gav scoringen til 3-0. Mads Larsen blev sat godt op Thomas Søndergaard og Jesper Jensen, og så ved man jo, at Mads Larsens slagskud er af de giftige. Det gjaldt også i omtalte tilfælde. Siden var der store muligheder til Sebastian Brinkmann og Radim Piroutek, men kampen tippede så småt til Rungsteds fordel. I hvert fald satte nordsjællænderne sig på spillet, og de skabte mange store chancer. Mathias Seldrup er imidlertid en glimrende keeper. Det har han vist igennem det meste af sæsonen, og det viste han igen i aften. I den anden periode holdt han høgene inde i kampen, på trods af den store føring. Som i øvrigt blev udbygget til 4-0, da Nicolai Krag scorede efter en kontra. Det stod 27-15 i skud til Rungsted, men White Hawks var foran hele 4-0 efter to perioder.

Starten af den sidste periode formede sig, som den ikke måtte. Rungsted fik en lynscoring. Nichlas Hardt sendte skiven ind efter kun 14 sekunder, og da det også blev 2-4 efter fem minutters spil, havde man mere end bange anelser på White Hawks´ vegne. Holdet kreerede pludseligt intet fremad. Man havde nok at gøre med at forsvare sig og lægge pucken ud af zonen. Og det var endda ikke nok. Med otte minutter igen scorede den tidligere høg, Marcus Olsson, til 3-4, og så var fanden virkelig løs i Laksegade. Men Jari Pasanen har en ræv bag øret, og den brugte han til at tage en meget betimelig timeout. Spillerne fik pusten tilbage og gode informationer, og så red man stormen af. Det blev hektisk og vildt spændende til slut, men White Hawks vinder 4-3 over Rungsted Seier Capital og illustrerer, at man klart er på vej mod bedre tider. Imponerende.

COVID19-smitte: Kampen mellem Frederikshavn og Rødovre aflyses Rungsted er næste test for White Hawks