Det begynder at ligne noget. To nye importspillere hos Frederikshavn White Hawks viste sig tirsdag aften frem på egen is i Nordjyske Bank Arena for første gang. Og det startede aldeles godt for de to nye, Mike Hammond og Niklas Pavel. Hammond lavede såmænd to kasser, og Pavel virkede fysisk overlegen og ret pucksikker. Han spiser op, den gode Pavel, og den type spillere kan man godt bruge i White Hawks. Og så kom dagens store nyhed, nemlig den, at Christopher Frederiksen har skrevet ny kontrakt med høgene. Og det gælder for resten af denne sæson og de to næste. Det er gode nyheder for frederikshavnske hockeyfans, for Frederiksen var klart én af de bærende spillere i den forrige sæson. Læg dertil, at Aleksandr Bumagin så småt er ved at være klar igen. Bumagin træner let med holdet, og han kan inden for en overskuelig tidsramme puttes ind til sin legekammerat Jesper Jensen i førstekæden. Desuden håber man på, at Justin Shugg også snart tager den hvide trøje over hovedet. Men bulletinerne går på, at det tager længere tid.

Men alt i alt ser White Hawks noget stærkere ud end for blot nogle uger siden, og det skal der nok blive brug for fredag aften, hvor White Hawks tager til Lars Seier-land for at møde Rungsted Seier Capital. Aalborg Pirates fører Metal Ligaen, men kun fordi holdet har spillet flere kampe end Seier Capital. Nordsjællænderne er godt kørende i øjeblikket og har vundet de seneste fire kampe. I disse har man scoret 20 mål, og så blinker alarmklokkerne allerede. Mathias Seldrup får uden tvivl nok at se til. 

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks spilles fredag aften klokken 19.30, og du får et fyldigt referat her på sitet umiddelbart efter. Michael Eriksson er klar med gode iagttagelser. I morgen kan du ikke se kampen på stream, men det gør heller ikke så meget, idet TV2 sender live fra klokken 19.00. Sådan en fredag, den er ikke helt skæv, vel?


Flot sejr til White Hawks Christopher Frederiksen vender hjem