I de seneste 2 dage har Frederikshavn White Hawks samlet donationer og sponsorater sammen, for at kunne beholde Russiske Alexandr Bumagin og hans familie i Danmark og ikke mindst i Frederikshavn White Hawks. Dette har vi gjort fordi vi har et socialt og medmenneskeligt ansvar overfor for vores medarbejdere.

I går d. 13/4 kunne du i RADIO4 høre missionen, hvor deres rapporter Rasmus, tog rundt til lokale virksomheder i Frederikshavn og hjalp til med at samle penge ind til denne gode sag.
Hør hele indslaget via linket her, hvor bla.a. Aleksandr Bumagin deltager og der blev i løbet af programmet samlet 12.000 kr sammen.
https://www.radio4.dk/program/missionen/?gid=50387&title=vi-hjlper-en-russer-i-danmark

Som tidligere nævnt så vil vi under ingen omstændigheder være med til, at Bumagin kan risikere at blive sendt i krig velvidende, hvilke forfærdelige konsekvenser det kan have for Bumagin og hans familie. Det hverken kan eller vil vi acceptere i Frederikshavn White Hawks.

Derfor har vi i Frederikshavn White Hawks besluttet, at Alexandr Bumagin på den ene eller anden måde skal være en del af Frederikshavn White Hawks i den kommende sæson.

Vi er rørt over hvor mange virksomheder og ikke mindst private som der har doneret til formålet, hvilken vi er utroligt glade for. Sammen kan vi tage socialt og medmenneskeligt ansvar og løse denne situation.

Indsamlingen fortsætter og ALLE beløb er velkomne, store som små.

Ønsker du at støtte som privat person skal du bruge mobilepay nr. 46442

Ønsker du at støtte som firma. Så send en mail til rene@elitenord.dk med beløb, så fremsender vi faktura.

 


PRESSEMEDDELELSE: Anton Stenbakken til White Hawks Frederikshavn White Hawks styrker sit fokus på social ansvarlighed