Bestyrelsen og direktøren i Frederikshavn White Hawks har besluttet at fjerne fokus fra det sportslige i et kort sekund og i stedet udelukkende have fokus på et socialt og medmenneskeligt ansvar.

Bestyrelsen og direktøren i Frederikshavn White Hawks har besluttet at fjerne fokus fra det sportslige i et kort sekund og i stedet udelukkende have fokus på et socialt og medmenneskeligt ansvar. Vi kan som bestyrelse og klub, ikke leve med, at sende Bumagin, hans kone Nataliia samt børnene der til dagligt spiller ishockey i FIK, tilbage til Rusland grundet den nuværende situation i Ukraine. Vi vil under ingen omstændigheder være med til, at Bumagin kan risikere at blive sendt i krig velvidende, hvilke forfærdelige konsekvenser det kan have for Bumagin og hans familie. Det hverken kan eller vil vi acceptere i Frederikshavn White Hawks.

Derfor har vi i Frederikshavn White Hawks besluttet, at Alexandr Bumagin på den ene eller anden måde skal være en del af Frederikshavn White Hawks i den kommende sæson. Vi er selvfølgelig fuldstændig bevidst om, at dette har en direkte påvirkning på vores økonomi, men SAMMEN kan vi løse denne udfordring.

Alle beløb er velkomne, store som små.

Ønsker du at støtte som privat person skal du bruge mobilepay nr. 46442

Ønsker du at støtte som firma. Så send en mail til rene@elitenord.dk med beløb, så fremsender vi faktura.

Alle donationer på 10.000 kr. eller derover vil blive inviteret til et eksklusivt arrangement med Alexander Bumagin og hans familie. Alle donationer vil blive synliggjort på vores hjemmeside.

Vi vil gerne takke dig på forhånd for din støtte og håber, at du vil overveje at bidrage til denne vigtige sag.

Med venlig hilsen,

 

Peter Conradsen, Bestyrelsesformand

René Jørgensen, Direktør

 


Frederikshavn White Hawks styrker fortsat sit fokus på social ansvarlighed PRESSEMEDDELELSE: Gorm Topholt vender hjem