Smilet var stort, da vi fangede direktøren kort efter dagens lodtrækning.

-Det er en fantastisk lodtrækning, og vi glæder os helt vildt, lyder det med begejstring i stemmen hos White Hawks direktør Henrik Andersen, da vi talte med ham kort efter dagens Final 4 lodtrækning på TV 2 Sport Ishockeys facebookside.

Aalborg Pirates, SønderjyskE og Herning var de mulige modstandere, og Henrik Andersen understreger, at der er stor respekt for alle tre hold.

-Det er tre gode hold vi kunne trække, der er gode på hver deres måde. Men at det blev Aalborg Pirates er da fedt, så vi skal spille for en, forhåbentlig, fyldt arena. 5000 tilskuere i Gigantium, på vores anden hjemmebane, hvor vi kan få en masse fans med til at fylde godt op i udebaneafsnittet. Det er en god lodtrækning, og ingen tvivl om at presset kommer til at ligge på Aalborg, lyder det fra direktøren.

Da Final 4 cuttet skulle gøres efter 16 spillerunder, lå White Hawks nummer 1 i Metal Ligaen, og de fire hold ligger også nærmest side om side på nuværende tidspunkt. Så helt fortjent at alle fire hold er med i Final 4 stævnet, som er blevet en kæmpe event i dansk ishockey. At det igen er blevet Aalborg der er vært, ser Henrik Andersen ingen problemer i.

-De kom med det klart bedste bud, også over for fansene, og de har bevist de kan lave de her store arrangementer. Så det er helt sikkert fortjent de står med arrangementet, og så har vi jo gode minder fra sidst vi var med, lyder det med et smil på læben fra Henrik Andersen.

Metal Final 4 afvikles i weekenden d 18 -19 februar, og White Hawks semifinalekamp, i et udsolgt Sparekassen Danmark Arena, sættes i gang klokken 20:00.

 


Mads Larsen: Vi vil vinde pokalen igen WHITE HAWKS MØDER AALBORG I FINAL 4