White Hawks backen glæder sig til Final 4, og husker tydeligt de gode minder fra sidst vi spillede om pokalen i Aalborg.

Tidligere i dag var der som bekendt lodtrækning til Final 4 semifinalerne, og det var med imødeset spænding, at White Hawks truppen satte sig foran skærmen og fulgte med.

En af dem var backen Mads Larsen, og vi talte med ham en times tid efter lodtrækningen, og han havde stor glæde i stemmen da vi fangede ham.

-Den her lodtrækning kunne simpelthen ikke være bedre, lød det, inden han fortsatte.

-Det er de her kampe mod Aalborg vi helst vil spille, og det er mega fedt vi igen skal spille mod dem i Final 4. Det gik jo godt sidst, mindes backen, med henvisning til, at det var Aalborg Pirates vi besejrede i semifinalen i 2020, hvor høgene senere gik hele vejen, og vandt pokalen efter 2-0 sejr over Rungsted i finalen.

At det samtidig er Aalborg der er vært for Final 4 i Sparekassen Danmark Isarena, ser Mads Larsen ikke som en ulempe.

-Vi har gode minder fra den hal, og har bevist, at vi kan vinde de store kampe derude. Der er altid en rigtig god kulisse i Aalborg, og så kan vi samtidig have vores egne fans med i ryggen. Det var fedt sidst, hvor vi sammen kunne fejre pokalen, og der er ingen tvivl om at vores målsætning er at gentage den triumf. Vi havde tre målsætninger inden denne sæson, og den første var at kvalificere os til Final 4. Den næste er at vinde Final 4, og til slut vil vi gerne stå med mesterskabet. Så ja, vi vil vinde pokalen igen, lyder det uden tøven fra den sympatiske back.

Metal Final 4 strækker sig over tre dage. Allerede om torsdagen indledes med Media Day i Nordjyske Mediers hus i Aalborg, og fredag og lørdag er der så hovedretten med masser af ishockey i Sparekassen Danmark Isarena. I år også med DM for veteranhold, og kvindernes pokalfinale, hvilket gør at hele ishockey Danmark samles i det nordjyske i den weekend.

-Jeg synes, det er fedt de samler hele hockey-Danmark i forbindelse med Final 4, og det er kun med til at gavne sporten, og gøre ishockey endnu større i Danmark, lyder det til slut fra Mads Larsen.

Metal Final 4 spilles i weekenden 18-19 februar, og White Hawks semifinalekamp mod piraterne om fredagen sættes i gang klokken 20:00.

Ifølge Aalborg Pirates facebookside, forventes billetsalget at kunne åbne medio januar.

 

 

 


COVID19 aflyser kampen mellem Herning og Frederikshavn Henrik Andersen - Fantastisk lodtrækning