Vedr. kompensation af jeres sæsonkort/unlimited kort i Nordjyske Bank Arena, for indeværende sæson. Vi har nu kontaktet alle sæsonkort/unlimited holdere pr. mail og alle skulle gerne have modtaget. Har du ikke modtaget en mail fra os i din indbakke, så TJEK gerne uønsket/spam, kan du stadig ikke finde den? Så send os gerne en mail til Katrine@elitenord.dk eller Rene@elitenord.dk

 

Vedr. kompensation af jeres sæsonkort/unlimited kort i Nordjyske Bank Arena, for indeværende sæson.
Vi har nu kontaktet alle sæsonkort/unlimited holdere pr. mail og alle skulle gerne have modtaget.
Har du ikke modtaget en mail fra os i din indbakke, så TJEK gerne uønsket/spam, kan du stadig ikke finde den? Så send os gerne en mail til Katrine@elitenord.dk eller Rene@elitenord.dk

Det er vigtigt at formularen bliver udfyldt korrekt for at vi kan kompensere dit sæsonkort.
Vi gør opmærksomme på at sidste frist for at ansøge om kompensation er d. 16/5-2021. Herefter vil det ikke være muligt at ansøge om kompensation.
Hvis ikke formularen er udfyldt inden d. 16/5-2021, så bortfalder kompensationen og tilbagefalder til staten.

Har du ikke mulighed for at udfylde formularen, så hjælper vi dig gerne på vores kontor. Du skal dog booke en aftale før du kommer. Dette gør du ved at sende en mail til Katrine@elitenord.dk eller Rene@elitenord.dk.

Når formularen er udfyldt, skal du nu bare afvente på at du modtager kompensationen. Vi kontakter jer kun, hvis formularen ikke er udfyldt korrekt, eller du ikke har udfyldt formularen rettidigt.

Kompensationen kan forventes omkring d. 20/5

 

Med venlig hilsen
Frederikshavn White Hawks


FIRE METAL LIGA-KLUBBER BLIVER "DATAKNUSERE" PRESSEMEDDELELSE: To-årig kontrakt med Niklas Pavel