Den stærke svenske back har sagt ja til en to-årig aftale med White Hawks.

Vi kan nu med glæde offentliggøre, at Niklas Pavel fortsætter sin karriere i Frederikshavn White Hawks. Den 28-årige svensker har underskrevet en to-årig kontrakt.

Niklas Pavel kom til Frederikshavn i løbet af sidste sæson, og spillede 17 kampe for holdet. Vi så en brølstærk back, der forstærkede defensiven markant.

Svenskeren har endnu ikke mødt vores gode fans, men når det sker, er vi ikke i tvivl om, at hans indsats falder i god smag. I hans tjekkiske klub, som han forlod tidligere i år, Motor Ceske Budejovice, var han en publikumsyndling, og det samme kan han sagtens gå hen og blive i Frederikshavn.

Niklas Pavel er yderst professionel, og tager gerne en ekstra tur i styrkerummet. Han har den erfaring der skal til, på et ungt mandskab som vores. De unge kan læne sig op af Niklas, og hans professionelle tilgang til spillet, er noget der bliver set op til i truppen.

Selv siger Niklas Pavel om den to-årige forlængelse.

”Jeg er glad, og ser rigtig meget frem til at fortsætte med at spille for White Hawks. Det er en dejlig klub at være i, og alle, i og omkring klubben, er fantastiske. Jeg vil arbejde stenhårdt for holdet i alle kampene”

”Min familie og jeg trives rigtigt godt i Frederikshavn, og vi er vilde med byen. Det er en smuk by, og tæt på havet, hvilket vi sætter stor pris på”

Vi glæder os til at byde Niklas Pavel og familien velkommen tilbage til byen, og klubben, i august.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Information til alle sæsonkortholdere og Unlimited PRESSEMEDDELELSE: Galansky vender tilbage til White Hawks