Det kan godt være, at man fik bange anelser, da Frederikshavn White Hawks efter landsholdspausen tabte 0-2 i Herlev. Spillet var ikke godt, og især syntes de fleste, at angrebsdelen hos høgene haltede en del. Men så fulgte to endda meget fine hjemmesejre over SønderjyskE og formstærke Herning Blue Fox, og så er hjertet røget tilbage på plads. Man tager det simpelthen roligere. White Hawks præsenterede sig i de nævnte hjemmekampe med engagement og spillelyst, og der kan ikke pilles noget ved de to sejre.

Fredag aften kan du slappe af foran flimmerkassen og følge dit yndlingshold på afstand. White Hawks er i Rødovre for at møde et Mighty Bulls, der har fundet en lille form, efter at man har fået nu træner. Magnus Sundquist tager endnu en tørn i forstadsklubben, og det har givet et løft. Senest fik man eksempelvis en hjemmesejr over Rungsted Seier Capital.

White Hawks tog med sejren over Herning Blue Fox i tirsdags førstepladsen i Metal Ligaen. De fleste er dog enige om, at der reelt er tale om en andenplads. Høgene har godt nok to points forspring til Aalborg Pirates, men Julian Jakobsen og hans holdkammerater har hele tre kampe i hånden til at hente det forspring, og det skulle være mærkeligt, om ikke det sker. Ikke desto mindre er tabellæsning en fornøjelse, når White Hawks står øverst, og det gør holdet igen, hvis det vinder over Rødovre. Og det kan såmænd blive svært nok. Rødovre har som sagt fået blod på tanden, og de er et bedre hold end for kun nogle få uger siden.

Det kan ikke nytte noget at skrive om, hvorvidt Aleksandr Bumagin snart er tilbage hos White Hawks. Jeg har ingen informationer om sagen. Men sikkert er det, at det gerne må blive snart. Måske allerede fredag aften.

Rødovre Migthy Bulls – Frederikshavn White Hawks spilles fredag aften klokken 19.30.


White Hawks nederlag i Rødovre VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herning