Den unge back var godt tilfreds med sejren i aftes, og krydrede en god indsats med en assist til 2-0 målet

Det var en arbejdssejr, da høgene i aftes tog alle tre point i sæsonpremieren mod Herlev Eagles. Tadeas Galansky stod fantastisk mellem stængerne, og det var en flok trætte, men glade, White Hawks spillere, der skøjtede i omklædningsrummet efter kampen.

En af de glade spillere var dansk/svenske Linus Lundberg, der havde det store smil fremme efter kampen, da vi talte med ham.

”Jeg synes, vi spiller rigtig godt i de første 20 minutter, men så stopper vi lidt med at spille som vi skal, og Herlev kommer frem på isen. Men det var en dejlig sejr” lyder det fra Lundberg, der også lige knytter en kommentar til den assist han lavede til Brinkman, da det blev 2-0 i Nordjyske Bank Arena.

”Da jeg fik pucken, så jeg at Brinkman var i en god position i midten, så jeg håbede det bedste, da jeg sendte afleveringen afsted. Så det var dejligt at se den gå ind, lyder det fra den unge back, med det gode humør.

Lundberg og de øvrige White Hawks spillere har nu en uge til at forberede sig til næste opgave, som er på fredag i Nordjyske Bank Arena, hvor Mario Simioni og SønderjyskE kommer forbi.

 

 


Det "nye" White Hawks skal stå sin første alvorlige prøve. VIDEO: HETAG præsenterer højdepunkter fra Frederikshavn-Herlev