Den målfarlige back er optimistisk forud for kampen i aften.

Senere i dag triller White Hawks bussen mod det sønderjyske, hvor endestationen er Vojens. Et sted, der normalt er ensbetydende med 3000 larmende fans i Frøs Arena. Dem slipper vi desværre for i aften, da nedlukningen stadig gør det umuligt at se kampe i de danske skøjtehaller. Heldigvis er der mulighed for at streame kampen, og senere i dag kommer der et link her på siden, så du kan følge kampen fra Vojens direkte.

I fredags leverede de hvide høge en pragtpræstation i Hørsholm, hvor det efter en nervepirrende afslutning, lykkedes at vinde 4-3 mod topholdet. Nu venter en anden svær opgave på udebane, mod et SønderjyskE mandskab der har haft en svær sæson. Men deres seneste sejr i Herlev, til trods for mange afbud, aftvinger stor respekt.

En af de spillere der har leveret på højt niveau over længere tid, Mads Larsen, tror på det lykkedes at tage alle tre point i aften i Vojens.

”Jeg synes, vi kan tage mange gode ting med fra de seneste kampe vi har spillet, og det skal vi tage med os på isen igen i aften. Vi har været rigtig gode til at følge vores Game Plan, vi har stået godt i boxplay, og så har vi formået at score flere mål i powerplay. Det er rigtig vigtigt de ting fungerer, som det har gjort på det seneste, og kan vi spille 60 minutters god White Hawks hockey i aften, så kan vi også tage sejren med hjem, lyder det fra Mads Larsen.

Der er kampstart i Vojens klokken 19:00

 


STREAM: SønderjyskE-Frederikshavn WH PRESSEMEDDELELSE: Brinkman tager to år mere i hvidt