Sebastian Brinkman har forlænget sin kontrakt med to år

Selvom denne sæsons Metal Liga kører på fuld tryk, så er forberedelserne til den kommende sæson også så småt i gang i klubberne rundt omkring. Naturligvis også i Frederikshavn, hvor vi i dag med glæde kan offentliggøre, vi har skrevet en to-årig kontraktforlængelse med Sebastian Brinkman.

23-årige Sebastian Brinkman kom til klubben til sæsonstarten i år, og han er kommet rigtig godt ind på holdet. Han har scoret 6 mål og lavet 6 assister indtil videre, og har i det hele taget leveret på et rigtig fint niveau. Hans hurtighed er hans helt store force, og han har udviklet sig i stor positiv retning i mange af spillets facetter.

Vi har en stor tro på der kan lægges et lag eller to mere på Brinkmans udvikling, og det er en dedikeret ung mand der møder op hver eneste dag til træning for at yde sit bedste, og for at blive endnu bedre. Han er samtidig en rigtig god fyr, der er med til at bidrage til den gode stemning der hersker i omklædningsrummet.

Selv siger Brinkman om forlængelsen af kontrakten.

”Jeg er rigtigt glad for at forlænge kontrakten med Frederikshavn White Hawks. Det var ikke en svær beslutning for mig, da jeg hørte om klubbens interesse for at forlænge, for det har været et godt match indtil nu, både på og uden for banen. Jeg er sikker på, der er en masse at bygge videre på i fremtiden. Jeg glæder mig til at se, hvor vi kan tage holdet med hen i år, og i de kommende sæsoner”

I Elite Nord Frederikshavn A/S er vi rigtig glade for forlængelsen, og vi forventer snarest at kunne offentliggøre flere kontraktforlængelser med den nuværende spillertrup.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 

 

 


Mads Larsen - Vi skal følge vores Game Plan PRESSEMEDDELELSE: Ny målmand til White Hawks