Trods dagens nederlag i den sidste testkamp, ser Christian Mieritz og White Hawks truppen frem mod sæsonstarten.

Eftermiddagens nederlag i Herning, har ikke efterladt en White Hawks trup med svækket selvtillid frem mod Metal Liga premieren om 11 dage.

Vi fangede Christian Mieritz efter opgøret, og han var i det store hele fint tilfreds med indsatsen, hos et svækket White Hawks mandskab.

-Jeg synes faktisk vi spiller en rigtig fin kamp her i Herning. Vi kommer godt ud i første periode, og kommer endnu bedre ud i anden, hvor vi får dem presset i bund. De er dygtige og får taget en time-out da vi sidder på spillet, og så får de desværre scoret to hurtige mål derefter. Jeg synes, vi forsøgte at komme tilbage i kampen i tredje periode, men heldet faldt ikke vores vej.

Træningskampene har resultatmæssigt været op og ned, med to sejre over Aalborg, to nederlag mod Herning, og en aflyst træningsturnering i Norge. Men det er en optimistisk Mieritz, der ser frem mod premieren i Herlev om 11 dage.

-Vi har vist gode momenter i vores træningskampe, og har fået god kamptræning. Derudover ser det ud til vi stiller i næsten stærkeste opstilling til sæsonstart, så det er en trup der glæder sig helt vildt til at komme i gang med at spille om point, lyder det fra Mieritz, inden afgang hjem mod Frederikshavn.

 


DOMMERNES FOKUSPUNKTER: Det skal du (også) holde øje med i 2021/22 Herning slog White Hawks i sidste testkamp