Det blev til et 4-1 nederlag i eftermiddagens sidste test, inden Metal Ligaen for alvor begynder i næste uge for de fleste hold.

Hvis ordsproget om en skidt generalprøve er lig med en god premiere, så venter der White Hawks tre point når de gæster Herlev i sæsonpremieren om 11 dage. Det må tiden vise om det holder stik, og så var det altså heller ikke helt så skidt i dag, trods et 4-1 nederlag til Herning i KVIK Hockey Arena.

Den tidligere White Hawks forward, Mathias Bau, scorede eftermiddagens første mål, da han udplacerede Tadeas Galansky i høgenes bur. Tjekken er tilbage i Danmark, og stod sine første minutter i White Hawks trøjen, efter et år i Odense.

I begyndelsen af anden periode var der ting at glæde sig over for vendelboerne, da Oliver Anker flot udnyttede en Thomas Søndergaard assist, og bragte balance i regnskabet. Men ni minutter senere var det hjemmeholdet der igen bragte sig i spidsen af opgøret, da Clapperton fik sendt skiven ind i netmaskerne til 2-1.

Mads Christensen gjorde det til 3-1 inden anden periodes udløb, og Miska Humaloja gjorde det til 4-1 med 12 minutter igen af tredje periode, hvilket blev slutresultatet

White Hawks kan nu vente 11 dage med træningspas, alt i mens de øvrige hold i Metal Ligaen tager hul på turneringen. Høgenes første kamp er først d 8/9, hvor turen går til Ørneborgen i Herlev.

Her forventes det, at alle White Hawks spillere, minus Bumagin, er til rådighed på Jari Pasanens mandskab.