Der kom ikke point med hjem i bussen, men der var meget at tage med fra kampen i det sønderjyske her sidst på eftermiddagen.

SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks 5-1 (1-1,1-0,3-0)

Den flotte sejr i fredags mod Esbjerg, kunne desværre ikke følges op, da høgene her sidst på eftermiddagen gæstede Frøs Arena. De sønderjyske værter trak fra i tredje periode, hvor de med tre scoringer fik sikret sejren og de tre point.

Kampen blev indledt med en scoring til hjemmeholdet allerede efter tre minutter. Den farlige svensker Villiam Haag stod klar til at sende skiven bag Galansky, og så var halstørklæderne for første gang i aften i fuld sving blandt de inkarnerede fans i Vojens.

White Hawks svarede dog fint igen, og efter godt 14 minutter blev Daniel Madsen noteret for udligningen. Pucken blev ramt af en SønderjyskE spiller, inden den sejlede ind bag Patrick Galbraith.

Høgene var faktisk godt med i kampen, og derfor var det ærgerligt, at Victor Björkung via overliggeren, kunne bringe hjemmeholdet foran midtvejs i kampen. En steg i regningen, men de hvide, i dagens anledning blå, var stadig med i kampen, og troen på point, da holdet gik til omklædningsrummet til anden pause, var stadig intakt.

Desværre satte hjemmeholdet trumfen ind i tredje periode, hvor de med tre scoringer dræbte kampen. 3-1 scoringen blev direkte årsag til, at White Hawks ikke havde mere at byde ind med. Björkung med sin anden scoring til 3-1, og da Steffen Frank gjorde det til 4-1 med syv minutter igen, var der ikke længere tro på point med hjem i bussen.

Suistio havde godt nok et par muligheder med tre minutter igen, men desværre havde finnen ikke heldet med sig i den situation.

Time-Out af Pelle Hånberg med to minutter igen, og Galansky ud af buret i et sidste sats, men det gav ikke den ønskede spænding tilbage om resultatet. I stedet gjorde Villiam Haag det til 5-1 i tomt bur, til stor tilfredshed blandt hjemmeholdets supportere, som efter kampen kunne hylde deres helte med sejren.

Ganske fornuftig indsats i 40 minutter af White Hawks, men det resulterede desværre ikke i point i Vojens her til aften. Nu gælder det Odense på hjemmebane tirsdag aften, hvor der skal følges op på den flotte hjemmekamp fra i fredags, hvor høgene spillede en af sæsonens bedste kampe.


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks møder SønderjyskE. Holder formen?