Helt igennem velgennemført fredagskamp af White Hawks. Det må være konklusionen efter, at høgene slog Esbjerg Energy efter straffeslag. Spillet hang bedre sammen end længe set, og man noterede, at der især offensivt var noget at fryde sig over. Sejren betød, at White Hawks lagde yderligere afstand til Rødovre Mighty Bulls, der samtidigt led nederlag hjemme mod Herlev. Det begynder at ligne en kendsgerning, at Rødovre ikke kommer med i slutspillet i år.   

Det var igen Christopher Frederiksen, der agerede frelsende engel. I forrige rundes kamp mod Rungsted Seier Capital var han den snarrådige, da han opfangede en løs puck og kunne sende den i et tomt mål til overtidssejr i Hørsholm, og fredag aften leverede han hele tre straffeslag og scorede på de to af dem. Der er tændt godt op over Frederiksen i øjeblikket, og hurra for det.

Søndag eftermiddag er det så tid igen. Denne optakt kommer i strid med vanen en smule sent – og undskyld for det – men i skrivende stund befinder høgebussen sig et sted på E45 for senere at finde Vojens. Mario Simionis tropper venter til et interessant opgør i Frøs Arena. Hjemmeholdet har været markante i dette års Metal Liga, men holdet er i øjeblikket inde i en formnedgang, og man har kun fået to point i de sidste 4 kampe. Til gengæld har man taget 11 af 12 point mod White Hawks, og sønderjyderne håber på at kunne genrejse sig mod White Hawks. Det skal vikarierende kaptajn Rasmus Søndergaard og hans holdkammerater gøre alt for at forhindre. Til fordel for, at Søndergaards projekt skal lykkes taler, at høgene har to gode succesoplevelser med i bagagen, og så spiller holdet altså i øjeblikket en god gang hockey, der kan give kvaler for alle hold i ligaen. Vi ved meget mere hen på aftenen. Opgøret slutter lige inden, du kan sætte dig i sofaen og se VM-håndboldfinale. Og husk: du kan se dine helte på TV2 Play.

SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks spilles søndag klokken 17.00.


Nederlag i Vojens, trods ganske god indsats i størstedelen af kampen HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Esbjerg