White Hawks erobrede et point i årets sidste kamp, og leverede en ny flot præstation i andendagsgildet

Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks 2-1 (0-0,1-0,0-1,1-0)

Endnu en mandfolkeindsats i aften i returopgøret mod Pirates, hvor White Hawks tog et point med hjem. Igen holdt man piraterne fra de helt åbne chancer, og kan se tilbage på to opgør mod topholdet med fire point på kontoen. Der skal lyde stor ros til samtlige spillere i de to kampe, hvor alle havde forventet to store nederlag. Der blev rykket sammen i bussen, og det lover godt for de kommende måneder frem mod slutspillet.

Et kampbillede helt som forventet fra begyndelsen af første periode, hvor det som i går var Aalborg Pirates der var mest i puckbesiddelse. White Hawks havde dog flere gode sekvenser i hjemmeholdets zone, og det gjorde det heller ikke dårligere at Josh MacDonald tog hele tre udvisninger i første periode.

Disse overtalssituationer gav desværre ikke udbytte på måltavlen, men der var flere ganske fornuftige chancer. Det var dog tydeligt at George Sørensen virkede mere koncentreret i aften, og han og hans forsvar stod godt i boxplay.

Der var nærmest ikke noget at sætte en finger på i første periode. Det skulle dog lige være det ekstremt dårlige tv signal som TV 2 Sport diskede op med. Synd for de mange ishockeyfans i det ganske land, der havde glædet sig til denne nytårskamp på direkte tv.

Om der var holdt dundertale i tv-vognen i pausen skal være usagt, men tv billederne var igen upåklagelige da anden periode begyndte. Og det vi fik set på isen var egentlig, set med White Hawks briller, ganske fint. Vi holdt Aalborg fra de store chancer, og spillerne fightede akkurat som i aftes.

To overtalssituationer til piraterne gav ikke den ønskede gevinst for hjemmeholdet, der ikke kom frem til det helt store. Det der kom, tog Seldrup sig af på glimrende vis. Derfor var det også rent uheld at aalborgenserne bragte sig i spidsen af opgøret med godt tre minutter tilbage af anden periode. Panelin-Borg bragte pucken frem, og lagde den ind foran mål, hvor der ikke var en pirat at finde. Desværre ramte pucken Beukeboom på skøjten, og så sejlede den ind bag Seldrup til 1-0 føring til drengene fra Nordens Paris. Ærgerligt for Beukeboom, der faktisk spillede en rigtig god kamp i den hvide trøje.

Aalborg stadig mest på pucken i tredje periode, men efter seks minutter slog høgene kontra. Nikolaj Krag sled sig igennem, og smed pucken ind bag en sprællende George Sørensen. Herlig scoring af Krag, der var hans tredje mod piraterne på et døgn.

White Hawks fik kortvarigt godt fat i pucken i hjemmeholdets zone, men de helt store chancer udeblev. Dog havde Mathias Mølgaard en friløber som George Sørensen pillede, og kort efter var Jesper Jensen tæt på med en styring.

Det bølgede frem og tilbage, og kunne gå hvilken vej det skulle være. Vi skulle dog have overtid for at få det afgjort i Bentax Is Arena.

Her afgjorde Kabanov sagerne for piraterne, da han med godt et minut tilbage af overtiden smed skiven ind bag Seldrup, der ikke havde nogen chance i den situation.

Aftenens nederlag blev årets sidste, hvor vi kan se tilbage på et 2020 med blandende følelser. Stor triumf i Final 4 i starten af året, et aflyst slutspil, en ny sæson med og uden tilskuere, og en nedlukning af Nordjylland, hvor vi var tvunget til at ligge helt stille.

RIGTIG GODT NYTÅR

 

 

 


Ny importspiller til White Hawks Video: White Hawks - Pirates