Mike Hammond støder til truppen i morgen, og har skrevet kontrakt med White Hawks for resten af sæsonen

Vi kan med stor glæde offentliggøre, at vi har lavet en aftale med den 30-årige engelsk/canadier Mike Hammond for resten af sæsonen.

Mike Hammond har i denne sæson optrådt for Odense Bulldogs i Metal Ligaen, hvor han har spillet 20 kampe og lavet 23 point. En god solid pointscore, som vi tror, og håber på, han kan tage med nordpå.

Vi har haft et godt øje til Mike Hammond siden han ankom til Metal Ligaen, hvor han har været en af Odenses absolut bærende kræfter. En spiller, der ved hvor målet står, og samtidig har et stort overblik for sine medspillere.

Vi har hele tiden været helt bevidste om, at der skal forstærkning til. Vi har givet de unge livsvigtige minutter på isen, med masser af ansvar, hvilket vi bestemt ikke skal underkende på den lange bane. Men det er også vigtigt de har ældre og erfarne spillere at læne sig opad, og vi ved, at Mike Hammond er en spiller der også kan lære fra sig til de unge.

Vi glæder os derfor over det har været muligt at lave denne aftale med Mike Hammond for resten af sæsonen, og ser frem til han ankommer til byen i morgen, hvor han træner med sine nye holdkammerater for første gang.

Selv siger Mike Hammond følgende.

”Jeg er virkelig glad for at komme til White Hawks, hvor jeg kun har hørt gode ting om klubben og organisationen. Jeg ser frem til at komme ind på holdet, og hjælpe med at få et godt afsæt til det kommende playoff. Jeg ved, at klubben har ambitioner om at vinde, og det er noget jeg gerne vil være en del af. Så jeg kan ikke vente med at komme i gang, og ser frem til at møde alle i og omkring klubben”

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Ny svensk back til White Hawks Ny mandfolkepræstation sikrede et point i Aalborg