Der stod Rødovre på det meste i begyndelsen af den første periode. Mighty Bulls var aggressive og fik sendt en del skud mod Filip Larssons mål. Men langsomt kom White Hawks mere med, og da Filip Schultz efter 5 minutters spil tog en udvisning for Hooking, fik man scoret på et flot opspil. Jesper Jensen har målscorerens næse for at være kølig, når en chance byder sig, og han var netop det, da han fri foran kassen spillede Lucas Andersen totalt blank til scoring. En flot overtalsscoring af høgene. Målet hjalp dog ikke høgene til et større overtag, og Rødovre bankede kraftigt på til en udligning. Og den kom efter omkring 14 minutters spil, hvor Oliver Kjær fik scoret. Og kun 41 sekunder senere blev det 2-1 til hjemmeholdet. Steffen Klarskov – den tidligere White Hawks-spiller fik scoret i en situation, hvor White Hawks burde have clearet pucken ud af zonen. En ærgerlig udvikling på en periode, hvor høgene ellers havde store muligheder for at udbygge sin føring.

Fem minutter inde i den anden periode fik White Hawks et powerplay. Pucken blev spillet meget godt rundt, og tålmodigheden var klart til stede. Høgene fik sendt et antal skud mod mål, men udligningen kom ikke, selv om eksempelvis Mike Hammond havde en meget stor chance. Men få sekunder efter at Rødovre blev fuldtallige, kom målet. Lucas Andersen scorede sit andet mål for dagen. To minutter senere tog tilbagevendte Mathias Mølgaard en noget unødvendig udvisning for Hooking. Det udnyttede Mighty Bulls prompte til at bringe sig foran. Målscorer var Trevor Cheek, og Filip Larsson så ikke helt sikker ud i den situation. Fire minutter senere blev det også 4-2 til hjemmeholdet. Igen kunne Steffen Klarskov gøre ondt på sine gamle holdkammerater. Heldigvis for alle med frederikshavnsk sindelag så svarede høgene hurtigt igen. Christopher Frederiksen fik en fin pasning fra Jesper Jensen fra bag målet, og Frederiksen bankede den sikkert ind. 4-3 til Rødovre efter de første to perioder.

Bagud 3-4 havde White Hawks behov for at få lagt et tryk på Rødovre. Det havde man svært ved. I lange dele af den sidste periode kunne høgene skabe enkeltstående muligheder, men et vedvarende pres fik man ikke skabt. Men ti minutter inde i perioden kom udligningen. Allestedsnærværende Jesper Jensen fik sendt pucken ind fra tæt under mål, efter han fik en pasning fra Nikolaj Krag. Og så begyndte man at spore, at høgene langsomt ville få overtaget. Med to minutter igen blev Jesper Jensen udsat for en Slashing, lige inden han skulle affyre et skud. Det gav høgene et powerplay, og Pasanen tog straks timeout, så han kunne give førstekæden et hvil og en mulighed for at spille overtallet. Det gjorde de også i indledningen, men da man skiftede i kæderne omtrent midtvejs i powerplayet, kom den afgørende scoring. Pucken blev kørt godt og kvikt rundt i Rødovre-zonen, og til sidst fandt Justin Shugg Radim Piroutek, der sendte pucken sikkert ind. Herefter tog Rødovre timeout og keeperen ud. Det udnyttede Christopher Frederiksen til at lukke og slukke i tomt bur. White Hawks vinder 6-4 i Rødovre.

STREAM: Frederikshavn WH-Esbjerg Energy Slutspilsformen pudses af i Rødovre