Metal Ligaens grundspil nærmer sig sin afgørelse, og holdene gør sig sine sidste forberedelser. Hos Frederikshavn White Hawks har Jari Pasanen med garanti haft de store rynker i panden kørt i stilling, efter han fik den kedelige besked, at Aleksandr Bumagin ikke vil være til rådighed i play off. Og Pasanen vil logisk bruge de resterende kampe til af få afprøvet de sidste ideer, inden det for alvor går løs.

Tirsdagens kamp mod Herlev Eagles blev egentlig en underlig af slagsen. I mine øjne var der ikke tale om en 6-1-kamp, selv om den endte sådan. Herlev var i den grad med i forestillingen, og de dominerede i perioder af opgøret. Men effektiviteten blev afgørende. Herlev havde to muligheder i fem mod tre og kunne ikke score, og så betalte de prisen mod et hjemmehold, der var mere kyniske foran mål.

Fredag aften tager høgene så til Rødovre for at møde Mighty Bulls. Rødovre har et et mindre pres på sig. Holdet er godt nok seks point foran Odense, men Bulldogs har rørt bemærkelsesværdigt på sig i den seneste tid, og Rødovre har behov for point for definitivt at sikre slutspilspladsen.

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks spilles fredag aften klokken 19.00. Du får fyldigt referat her på sitet kort efter sidste dommerfløjt.


Ny sejr til White Hawks Video: White Hawks - Eagles