27-årige Niklas Pavel forstærker White Hawks resten af sæsonen

Det er med stor glæde vi kan præsentere ny defensiv forstærkning til White Hawks. Den 27-årige svensker Niklas Pavel, støder til truppen allerede i morgen formiddag, og hvis alt går vel, debuterer han i tirsdagens kamp mod Odense Bulldogs.

Niklas Pavel er født og opvokset i Göteborg, og har spillet i flere forskellige klubber i Sverige. I 2016 fik han debut i den stærke svenske klub Björklöven i Allsvenskan, og derfra videre til IK Pantern, inden han endte i Tjekkiet. Her har han optrådt for Motor Ceske Budejovice, først i den næstbedste række, og i år i den bedste tjekkiske række, hvor han har spillet 19 kampe.

Hvis folk sætter næsen op efter en målsluger i Niklas Pavel, så bliver man skuffet. Men vi har at gøre med en 100 kg tung back, der kan rydde op foran mål. En spiller, man slår sig på, og en spiller der leverer varen i det defensive arbejde. Alt i alt lige det vi har eftersøgt, og vi er meget spændte på at få indlemmet Niklas Pavel i truppen. Vi har været i god dialog med Niklas Pavel den seneste tid, og vi er overbeviste om vi har fundet den rette defensive forstærkning for resten af sæsonen.

Selv siger Niklas Pavel følgende.

”Jeg ser rigtig meget frem til at repræsentere Frederikshavn White Hawks, og jeg kommer til at give jernet, og gøre alt for at bidrage til vi skal vinde. Jeg vil arbejde hårdt for holdet og klubben, og jeg og min familie glæder os rigtig meget til at komme til Frederikshavn”

Vi ser frem til at tage imod Niklas Pavel og hans familie i morgen, og glæder os samtidig til at se ham i den hvide White Hawks trøje.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 


STREAM: Frederikshavn WH-Odense Bulldogs Ny importspiller til White Hawks