Frederikshavn White Hawks fik fredag aften en fin sejr over Esbjerg Energy. Vestjyderne viste sig fint frem, og selv om høgene på papiret vandt sikkert, så var kampen tæt og kunne sådan set være tippet den anden vej.

I aften spiller White Hawks så back-to-back-kamp i Esbjerg, og det har man ikke de bedste erfaringer med. Back-to-back-kampe, altså. De fleste af os husker sikkert, at White Hawks i forrige sæson savede Esbjerg midt over hjemme i Nordjyske Bank Arena med 7-1 for så få dage senere selv at blive nedsablet med store cifre (6-1) i Granly Hockey Arena. Og allerede i starten af denne sæson gentog man såmænd bedriften, da man uden problemer tævede Rødovre Mighty Bulls 6-1 på hjemmebane og kun få dage senere tabte 6-3 i Rødovre. Så advarselslamperne lyser allerede inden opgøret.

Aleksandr Bumagin lavede igen fire point i fredagens opgør. Det gjorde han også i årets første hjemmebanekamp mod Rødovre Mighty Bulls. Egentlig et meget fint snit, og Bumagin bliver naturligvis én af nøglerne til succes i aften. Bumagins samarbejde med Justin Shugg bliver fulgt tæt, og man ved bare, at de to sammen kan finde på spændende ting.

Og så bliver det Mathias Seldrups første optræden i Granly Hockey Arena for et andet hold end Esbjerg. Seldrup stod en fremragende kamp i fredags, og det bliver interessant at se, om han igen har vinger inde på stregen.

Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag aften klokken 19.00. Du får referat her på siden, når kampen er overstået.


To Lucas Andersen-mål i ny White Hawks-sejr Information omkring billetter til søndag den 11. oktober