Det langvarige samarbejde mellem entreprenørvirksomheden A/S Trigon og White Hawks får en ekstra dimension, og A/S Trigon træder nu til blandt klubbens hovedsponsorer.

Samarbejdet mellem A/S Trigon og White Hawks går langt tilbage. A/S Trigon var blandt andet totalentreprenør på renoveringen og udvidelsen af White Hawks’ tilholdssted, Iscenter Nord, tilbage i 2014, hvor A/S Trigon også selv bidrog til opførelsen af projektet som privat investorer. Derudover A/S Trigon og Frederikshavn White Hawks i mange år haft et sponsorsamarbejde, og det samarbejde fortsætter således i den nye sæson.

Denne sæson opjusteres sponsorsamarbejdet dog, og A/S Trigon tiltræder som en af White Hawks hovedsponsorer.

A/S Trigon, som blandt andet kunne præsentere et rekordregnskab i 2022, oplever stor fremgang, og det er netop i takt med at virksomheden vokser, at man har råderum til at hjælpe andre med at gøre det samme.

- I A/S Trigon er vi utroligt glade for at indgå denne nye aftale. Det er vigtigt for os at støtte op om det lokale foreningsliv. Vi er glade for at den udvikling vi oplever i A/S Trigon også kan komme andre til gode, og vi ser meget frem til samarbejdet med White Hawks igen i den kommende sæson. Vi glæder os til at se hvilke resultater White Hawks vil bringe i den nye sæson og glæder os over, at vi som hovedsponsor kan bidrage til at det lykkes, fortæller adm. direktør Mikkel Westergaard.

Adm. direktør i Elite Nord, René Jørgensen, er meget tilfreds med, at de mange års partnerskab og fælles aktiviteter nu også udmønter sig i et endnu tættere samarbejde i form af en hovedsponsoraftale mellem A/S Trigon og Frederikshavn White Hawks.

- Vi har i mange år haft et stærkt samarbejde med Trigon. Vi er stolte af, at det samarbejde nu udvides med Trigon som hovedsponsor sammen med Nordjyske Bank, Uggerhøj, P. Conradsen og Frederikshavn Havn, fortæller adm. direktør René Jørgensen.


Så tæller det SKIDT GENERALPRØVE for de hvide høge