Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at vi har underskrevet en et-årig kontrakt med den canadiske træner Alex Stein. Den 48-årige Alex Stein skal afløse Frederik Åkesson, og agere Jari Pasanens højre hånd i den kommende sæson.

Det er en erfaren herre vi får til klubben, og en person, der har været vidt omkring på den europæiske ishockeyscene. Han har for det meste arbejdet som assistenttræner i sine klubber, og det vil altså også være den rolle han er tiltænkt i White Hawks.

Danmark bliver det ottende land Alex Stein skal være træner i, og han har tidligere i rollen som assistenttræner vundet mesterskab med den schweiziske klub Basel.

Alex Stein og Jari Pasanen kender hinanden fra sin tid i tysk ishockey, hvor Alex Stein var ansat i Bremerhaven. De har et indgående kendskab til hinanden, og har haft mange gode samtaler i den seneste tid.

Den canadiske assistenttræner glæder sig til at komme til Frederikshavn, og udtaler følgende.

-Jeg ved, at White Hawks har en meget stærk tradition i dansk ishockey, og at folk i og omkring klubben er loyale og meget engagerede. Nu vil jeg den næste måned se en masse af holdets kampe på video, så jeg kan få et endnu bedre kendskab til klubben. Jeg kan huske, da jeg var i Bremerhaven, at vi havde besøg af White Hawks til vores træningsturnering. Så jeg har allerede set lidt til min nye klub.

-Det bliver et ungt hold jeg skal op og være en del af, men det er noget jeg ser meget frem til, og jeg glæder mig til at komme op og blive en del af det hele. Henrik Andersen og Jari Pasanen har talt rigtig godt om klubben, holdet og byen, og det at komme til en by med en god hockey-tradition, som White Hawks er, gør det til et spændende sted at være, er jeg sikker på. Jeg glæder mig til at komme op i august og lære byen at kende.

Vi ser meget frem til at få Alex Stein til klubben. Efter de mange snakke med ham, er vi ikke det mindste i tvivl om vi får en assistenttræner, der brænder for sit job. En træner, der har mange kontakter rundt omkring i Europa, som vi sikkert også kan drage nytte af på den gode måde.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Jukuri ser tilbage på Frederikshavn-eventyr med glæde PRESSEMEDDELELSE: Frederik Åkesson forlader White Hawks