En ny guldsponsor har fået en markant plads på tøjet, når Frederikshavn White Hawks fredag aften får besøg af Herlev Eagles. European Energy A/S vil fremover pryde den øverste del af ryggen på høgenes spilletrøjer.

- Vi er stolte over, at vi kan præsentere en ny guldsponsor i en krisetid, hvor rekordhøj inflation, krig i Ukraine og voldsomme energipriser præger vores dagligdag. Vi glæder os især over, at en helt ny virksomhed i Frederikshavn finder det interessant at deltage i fællesskabet med vores samarbejdspartnere, siger Bestyrelsesformand Peter Conradsen, Elite Nord Frederikshavn A/S – selskabet bag Frederikshavn White Hawks.

European Energy har siden grundlæggelsen i Danmark i 2004 leveret vedvarende energi til millioner af mennesker. European Energy leverer komplette løsninger ved at udvikle, konstruere og drive vind- og solprojekter. Virksomhedens mission er at blive en global styrke i kampen mod klimaforandringerne. European Energy ønsker at udvikle grønne energiløsninger og involvere alle i overgangen til et fossil-frit samfund.

Tidligere i 2022 fik European Energy sin første byggetilladelse på en havvindmøllepark med fem store havvindmøller ud for Frederikshavn. Der arbejdes desuden med et havvindmølleprojekt i Ålbæk Bugt og Power-to-X i Frederikshavn. European Energy er i år også blevet medejer af virksomheden Soft og Teknik i Frederikshavn. Og nu rykker den grønne virksomhed altså indenfor på isen i Nordjyske Bank Arena.

”Vi er stolte over at blive en del af holdet bag Frederikshavn White Hawks og ser frem til at heppe med i Metal Ligaen. European Energy har efterhånden planer om en lang række grønne energiprojekter i Frederikshavn Kommune, og vi er i den forbindelse glade for også at kunne tage del i gruppen sammen med andre gode lokale kræfter, som understøtter det lokale sports- og kulturliv i kommunen,” siger Andreas Karhula Lauridsen, chef for havvind i European Energy.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S
 


Kamp magasinet pucken varmer op til dagens kamp mellem White Hawks og Herlev Eagles KLUBMANDEN runder 700 KAMPE