Gorm Topholt ønsker at prøve sig af i en anden klub, og stopper derfor i White Hawks

Efter otte sæsoner på førsteholdet, og hele sin ungdomskarriere i Frederikshavn, har Gorm Topholt meddelt klubben, at han i den kommende sæson ønsker at prøve sig af i en anden klub.

Det er selvfølgelig ærgerligt når nogen søger væk fra klubben, og især ekstra, når det er en af vores egne. Men samtidig er vi også stolte af at vores spillere er interessante for andre klubber, hvilket beviser, at vi gør et godt stykke arbejde i både ungdomsafdelingen FIK, og på eliteholdet i Metal Ligaen.

I White Hawks er der ingen sure miner over, at Gorm Topholt ønsker en anden isflade til den kommende sæson. Vi har set Gorm udvikle sig gennem årene, og eksplosivt i den netop forgangne sæson, hvor han har spillet en stor rolle på holdet. Han er også netop blev kåret til årets danske spiller i klubben, hvilket understreger at han har spillet en stor sæson.

Gorm Topholt udtaler følgende.

”Jeg bliver 25 år næste gang, og skal man ud og prøve noget nyt i karrieren, så er det ved at være tiden for mig. Jeg har boet 24 år i byen, og der er andet derude end Frederikshavn, så jeg vil gerne ud og se og opleve noget andet.

”Jeg fik et fint tilbud om at blive i klubben, men jeg kan mærke på mig selv, at det er tiden til at prøve mig af et andet sted. Jeg er nået dertil i min karriere, hvor jeg skal ud og have noget mere ansvar, og det vil jeg prøve af nu. Men det bliver ikke et farvel til Frederikshavn, men et på gensyn, lyder det fra Gorm Topholt.

På Elite Nord Frederikshavn A/S vegne skal der lyde en stor tak til Gorm for det hårde slid gennem alle årene. En fighter, der altid har givet sig 100% og lidt mere, og en spiller der er vellidt af alle i og omkring klubben. Det bliver mærkeligt at starte den nye sæson op uden den lille nummer 24 på isen for de hvide, men vi vil stadig følge hans karriere på afstand, og ønsker Gorm stort held og lykke i fremtiden i den nye klub. Der vil altid være en dør åben for Gorm Topholt i Frederikshavn White Hawks.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 


PRESSEMEDDELELSE: Nikolaj Krag tager ny tørn i Frederikshavn Kræfterne var opbrugt, og Esbjerg fortjent i semifinalen