Den energiske fighter har skrevet en et-årig kontrakt

Efter to sæsoner i Odense Bulldogs, vender Gorm Topholt fra næste sæson hjem til Frederikshavn White Hawks på en et-årig aftale.

Gorm Topholt er efterhånden blevet 26 år, og har været med i den bedste danske række i 10 sæsoner. Stadig en ung mand, men en rutineret en af slagsen. Han havde sin klart bedste sæson inden han forlod White Hawks, da han i 20/21 sæsonen leverede 23 point i 52 kampe. Siden er det blevet til en flot bronzemedalje med Odense i den første sæson på Fyn.

-Vi er altid glade, når nogle af vores egne drenge har lyst til at vende hjem igen. Vi er godt klar over, vi ikke kan holde på vores egne spillere gennem en hel karriere, og det er naturligt, de gerne vil ud og opleve hvad der sker på den anden side af Frederikshavn. Det samme gjorde sig gældende med Gorm, da han ønskede at prøve sig af i Odense, hvilket vi kun så som en naturlig del af hans udvikling. Men allerede dengang var vi enige om, at det ikke var et farvel, men et på gensyn, og det er det, vi nu heldigvis kigger ind i, med den kontrakt vi har indgået med Gorm, lyder det fra sportschef Kasper Kristensen, der fortsætter.

-I Gorm Topholt får vi en spiller, der yder 110% i hvert eneste skift. Han har altid fokus på at yde det bedste for sit hold, og han indordner sig i den rolle han får på holdet. Han bliver en spiller der i næste sæson får et stort ansvar for at hjælpe de unge på rette vej, da han, med sin rutine i Metal Ligaen, ved, hvad der skal til, for at begå sig i ligaen, udtaler Kasper Kristensen.

Selv siger Gorm Topholt om skiftet tilbage til Frederikshavn White Hawks.

-Jeg glæder mig til at komme tilbage til byen og klubben, og ser frem til igen at spille for de fantastiske fans vi har i Frederikshavn. Jeg føler helt klart jeg er blevet bedre, siden jeg forlod Frederikshavn for to år siden. Jeg lavede ikke så mange point i Odense, men det var også en anden rolle jeg havde, end den jeg havde i Frederikshavn. Nu skal jeg bygge videre på det der gik godt i Odense, og så skal jeg ind på White Hawks holdet med min erfaring, og bidrage med lederskab for de unge. Det er vigtigt, at vi rutinerede spillere går forrest for dem, så jeg ser meget frem mod den kommende sæson i den hvide trøje.

Gorm Topholt bliver udstyret med trøje nummer 42.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

 


Frederikshavn White Hawks styrker sit fokus på social ansvarlighed PRESSEMEDDELELSE: Christopher Frederiksen forlænger med tre år