Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har skrevet kontrakt med 21-årige Lucas Andersen. Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

Lucas Andersen er et stortalent i dansk ishockey, og i sidste sæson leverede han 19 point i 43 kampe for Rungsted Seier Capitals. Han er en stærk offensiv spiller, der passer perfekt ind i White Hawks truppen. Han er ikke færdig med at udvikle sig, og vi er overbeviste om vi i Lucas Andersen får en spiller der går en stor fremtid i møde.

Vi ser frem til at få Lucas Andersens offensive kvaliteter ind på holdet, og er sikre på han kan udvikle sig yderligere oppe ved os.

Lucas Andersen har fået sin ishockeyopdragelse i Rødovre, men har også været både i Finland og Sverige for at prøve sit talent af. I sidste sæson kaldte Metal Ligaen, og Rungsted på ham, hvor han havde en strålende sæson for nordsjællænderne.

Selv siger Lucas Andersen om skiftet til White Hawks.

-Jeg synes, det er super spændende at skulle skifte til White Hawks, og har talt en del med Jari Pasanen om klubben og holdet. Jeg ved han er god til de unge spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg vil gerne udvikle mig selv både på og uden for isen, og ser frem til at møde den jyske kultur.

Lucas Andersen flytter til Frederikshavn i begyndelsen af august, og vil, hvis sommertræningen bliver åbnet op af regeringen, komme op og være med, og møde sine kommende holdkammerater. Trøje nummer 71 bliver i den kommende sæson med navnet Andersen på ryggen i Frederikshavn White Hawks.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 

Foto: Danmarks Ishockey Union


PRESSEMEDDELELSE: Mathias Seldrup ny målmand hos White Hawks White Hawks-fans lancerer støttetrøjer