Vi kan i dag offentliggøre den 28-årige forward, Mikael Johansson, som ny spiller i White Hawks for resten af sæsonen. Svenskeren har i denne sæson spillet i EHC Lustenau i Alps Ligaen, hvor han har lavet 40 point i 28 kampe. Nu går turen til Frederikshavn, hvor sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende.

-Da vi skilte os af med Pontus Englund, var vores plan hele tiden at kigge efter en ny forward. Det gjorde, at vi sonderede markedet for en ny spiller, og det er lykkedes os at lande en aftale med Mikael Johansson. Vi har fået gode anbefalinger på Mikael, og jeg har blandt andet snakket med Mads Larsen, som spillede i Lustenau i sidste sæson. Han har stadig gode kontakter i klubben, og har kun hørt gode ting om Mikael. Vi tror, vi har fundet et godt match med Mikael og White Hawks, og glæder os til at byde ham velkommen til Frederikshavn, lyder det fra Kasper Kristensen.

Cheftræner Patric Wener udtaler følgende.

-Mikael Johansson er en høj forward, der har fået sin ishockeyopdragelse i Växjö, hvor han også var med til at vinde et SM-guld. Han har desuden spillet flere sæsoner i Allsvenskan, og blev i sine unge år betragtet som et stort talent, hvilket gav ham flere ungdomslandskampe på både U 16, U 18 og U 20 landshold. Han er en to-vejs spiller, der arbejder hårdt begge veje, og han vil kunne gå direkte ind på vores hold og blive en forstærkning, lyder det fra Wener.

Mikael Johansson siger følgende om sin kontrakt med White Hawks.

-Jeg ser meget frem til at komme til Frederikshavn, og glæder mig til at spille for White Hawks. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om klubben fra både nuværende og tidligere spillere, så det skal nok blive rigtig godt. Nu glæder jeg mig bare til at møde mine nye holdkammerater, og ser meget frem til at spille for fansene, som jeg har hørt meget godt om, lyder det fra Mikael Johansson

Mikael Johansson ankommer til Frederikshavn i aften, og vi håber, at han allerede i morgen kan spille med i hjemmekampen mod Esbjerg. Han bliver tildelt trøjenummer 67.


White Hawks møder Esbjerg. Mulig debut til Mikael Johansson. Rungsted vinder en tæt og hårdt spillet kamp