Svenskeren har underskrevet en to-årig kontrakt med White Hawks


Det bliver den 54-årige svensker, Patric Wener, der skal være træner for White Hawks i de kommende to sæsoner. Patric Wener har de seneste fem sæsoner stået i spidsen for Herlev Eagles, hvor han i den netop overståede sæson vandt bronzemedaljer med klubben.

Patric Wener har en lang trænerkarriere bag sig, i både Sverige, Østrig og Frankrig, men de seneste fem år har han været i Danmark, hvor han har været en meget respekteret træner i Herlev Eagles.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende.

- Allerførst, vil vi sige tusind tak til Pelle Hånberg for et rigtig godt samarbejde i den forgangne sæson, og ønsker ham held og lykke fremover.

- Samtidig er vi utrolig stolte og glade for, at vi de næste to sæsoner skal have Patric Wener ved roret.

- I Patric får vi en meget engageret træner, der har det helt rette mindset i forhold til personlig udvikling af de unge spillere. Når vi kombinerer hans fokus på udvikling af unge spillere, et offensivt mindset, og en fed personlighed, er jeg overbevist om, at vi får en træner, der kan være med til at understøtte klubbens værdier og ambitioner.

- Patric Wener har samtidig vist i Herlev, at han er dygtig til at finde import-spillere. Det er uden tvivl et kæmpe plus, når vi i de kommende måneder skal ud og afsøge markedet af udenlandske spillere, der kan gå ind i White Hawks truppen, lyder det fra sportschefen.

Patric Wener siger følgende om det nye trænerjob i White Hawks.

- Jeg ser meget frem til en ny udfordring i Frederikshavn White Hawks, og efter mine snakke med sportschef Kasper Kristensen, lyder det virkelig spændende, det der venter mig i klubben. Jeg ved, der er en god gruppe med både unge og ældre spillere i truppen, og jeg ser frem til at arbejde med dem, og gøre dem bedre sammen.

- Samtidig tiltaler det mig meget, at bygge videre på det White Hawks er startet op på, så vi kan få klubben tilbage til toppen af dansk ishockey. Der er rigtig meget talent i White Hawks, og der er et potentiale, som jeg ser meget frem til at arbejde med, og jeg ved, at spillerne er dedikerede til at arbejde hårdt hver eneste dag, lyder det fra Patric Wener.

Klubbens nye træner vil den kommende tid have tæt dialog med klubben om planerne for den kommende sæson, og i løbet af sommeren vil han ankomme til Frederikshavn, og gøre klar til sæsonforberedelserne, inden spillerne skal på is i august.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

 

 

 

 


PRESSEMEDDELELSE: Mads Falborg Iversen forlænger med to år PRESSEMEDDELELSE: White Hawks henter Mikkel Bertelsen hjem