Mikkel Bertelsen hjem til White Hawks på en to-årig kontrakt.

Vi kan med stor glæde offentliggøre, at vi har hentet Mikkel Bertelsen hjem til Frederikshavn igen, efter to sæsoner i Herlev. Kontrakten er gældende for de næste to år, hvor Mikkel Bertelsen igen vil spille i den hvide trøje.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler.

-Vi er enormt glade for at få Mikkel Bertelsen hjem igen, efter han har prøvet lykken i Herlev. Og med stor succes, hvilket vi har fulgt med glæde heroppe. At Mikkel kommer hjem som nykåret bronzevinder med Herlev er imponerende, og vi har set ham levere på et rigtig godt niveau i Herlev i den her sæson. Vi er overbeviste om, at Mikkel ikke er færdig med at udvikle sig som spiller, efter sit gennembrud i den her sæson. Han kan helt sikkert bygge yderligere på i sit spil, og det ser vi frem til at få glæde af i Frederikshavn White Hawks de kommende to år, lyder det fra sportschefen.

Selv siger Mikkel Bertelsen om kontrakten med sin barndomsklub.

-Det bliver rigtig fedt at komme tilbage til klubben og byen. Det er et spændende projekt klubben er ved at bygge op, og det ser jeg meget frem til at komme med i. Jeg har været glad for min tid i Herlev, hvor jeg synes jeg har slået mig fast i ligaen, og fået meget mere spilletid end jeg har fået tidligere. Det har udviklet mig i en positiv retning, og det ser jeg frem til at kunne fortsætte med i Frederikshavn, lyder det fra Mikkel Bertelsen.

Han bliver igen udstyret med spillertrøje nummer 5 i Frederikshavn White Hawks.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S


PRESSEMEDDELELSE: Patric Wener ny træner i White Hawks ODENSE OG FREDERIKSHAVN klar til folkefester, når Danmark møder Norge