Veteranen tager endnu en sæson, og glæder sig til at være med til opbygningen af et helt nyt hold

Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at Rasmus Søndergaard tager en sæson mere i White Hawks.

Veteranen, der snart fylder 32 år, runder i næste sæson sin kamp nummer 700 for White Hawks, og har været en fast del af holdet siden debuten tilbage i 2009.

”Med Rasmus på holdet, også i den kommende sæson, får vi bibeholdt en masse rutine som er vigtigt for det hold vi lige nu er ved at skrue sammen. Vi ved, hvad vi får med Rasmus, der samtidig er en vigtig del af omklædningsrummet, hvor der bliver lyttet når han taler. Rasmus har altid givet sig 110 % for klubben og ikke for navnet på ryggen, og det er bl.a. en af de værdier, der skal kendetegne White Hawks fremadrettet. Vi er derfor rigtig glade for, at Rasmus vil tage en tørn mere for holdet og klubben, og være med til at videregive de gode værdier til vores unge spillere ”, siger sportschef Kasper Kristensen.

Selv siger Rasmus Søndergaard om forlængelsen af kontrakten.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med den nye sæson, og synes det er fint med en ny start for klubben, hvor vi skal bygge noget nyt op. Det er spændende, og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg synes, det er dejligt at se de unge får chancen på eliteholdet, og får mulighed for at udvikle sig med de allerbedste herhjemme. De vil gøre alt for holdet og klubben, og jeg skal med min rutine lære fra mig, og tage endnu mere ansvar end jeg har gjort tidligere. Det er klart, at forventningerne nok er mindre i år end tidligere, men vi går på isen for at vinde hver eneste gang, og vi vil kæmpe alt det bedste vi har lært”, lyder det fra 12éren.

Rasmus Søndergaard og de øvrige spillere i truppen knokler for tiden på med sommertræningen, og vi ser alle frem til august, når de træder på is til første træning.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 

 

 


PRESSEMEDDELELSE: Aleksi Halme fortsætter i White Hawks PRESSEMEDDELELSE: Jonas Wilquin ny spiller i White Hawks