Den 29-årige forward har underskrevet en et-årig aftale med White Hawks

Vi kan med glæde oplyse, at den 29-årige forward Daniel Madsen, har skrevet en et-årig kontrakt med White Hawks.

Daniel Madsen har fået sin ishockeyopvækst i Vojens, og debuterede for SønderjyskE i 2010. Som senior har han været i forskellige danske klubber, og kommer til White Hawks med værdifuld rutine.

”Daniel bringer en masse erfaring ind i truppen, hvor han både i Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital har spillet finaler. Han har spillet både Continental Cup og Champions Hockey League, og kommer til at få en ledende rolle på det kommende White Hawks mandskab, hvor hans teknik og fart er nogle af hans store forcer. Han bliver en spiller de unge kan læne sig op ad, og får en stor rolle i omklædningsrummet sammen med de øvrige rutinerede kræfter i truppen.”, udtaler sportschef Kasper Kristensen.

Selv siger Daniel Madsen om sin kontrakt med White Hawks.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af White Hawks, hvor jeg kun har hørt positivt om klubben og organisationen. Jeg kender en del spillere deroppe, som jeg glæder mig til at spille sammen med. Jeg ser frem til at kunne give noget videre til de unge spillere jeg skal spille sammen med, og lære fra mig, men samtidig også selv blive bedre. Derudover kender jeg jo Nordjylland fra min tid i Aalborg Pirates, og det er jo kun søde mennesker der bor deroppe, så det glæder jeg mig til at blive en del af igen.

Vi glæder os til at se Daniel Madsen i White Hawks i den kommende sæson. Han flytter til byen omkring 1. august, og vil blive udstyret med trøje nummer 46 på ryggen.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


PRESSEMEDDELELSE: Tadeas Galansky tager to sæsoner mere i White Hawks Metal Ligaen med i historisk ambitiøs indsats for Danmarks veteraner