To nye backer klar for White Hawks

Det er med stor glæde vi kan offentliggøre to nye backs til den kommende sæson.

Den 30-årige svensker Jesper Dahlroth, og den 21-årige dansk/svenske Linus Lundberg, tilslutter sig White Hawks truppen i næste uge.

Jesper Dahlroth kommer med stor erfaring fra flere stærke svenske klubber, hvor det blandt andet er blevet til en sæson i den stærkeste svenske række SHL, hvor han spillede 50 kampe for IK Oskarshamn. Derudover, har han været en meget vellidt og respekteret spiller i HockeyAllsvenskan, hvor han har optrådt for flere forskellige klubber.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler sig:

”Jesper Dahlroth kommer til klubben med bunkevis af rutine fra de to bedste rækker i Sverige. Han er en meget dygtig og stærk defensiv back, der er rigtig god foran eget mål. Jesper er typen, der tager masser af ansvar på sine skuldre, og som vores unge backs kan læne sig opad, og lære en helt masse af. Herudover vil vi også se, at Jesper kommer til at bidrage offensivt med hans gode spilforståelse og playmaking evner.”

Jesper Dahlroth udtaler følgende

”Det bliver rigtig sjovt at komme til Frederikshavn og spille. Jeg har aldrig spillet i Danmark før, så det bliver utrolig spændende at prøve kræfter med den danske liga. Jeg har hørt rigtig godt om byen, fansene og om White Hawks gennem Mikkel Aagard, som jeg har spillet med i Modo. Min familie og jeg glæder os meget til at komme til Frederikshavn i næste uge, og starte op i White Hawks.”

Linus Lundberg er en ung spiller fra Sverige, der har dansk statsborgerskab. En spiller, der kommer med ungdommens gåpåmod. Han kommer fra Södertalje, og har spillet på flere af deres ungdomshold. I sidste sæson spillede han for Strömsbro IF i HockeyEttan, hvor det blev til 43 kampe.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler sig:

”Linus Lundberg er en ung spiller, der skal have mulighed for at vise sig frem. Han passer godt ind i vores strategi i White Hawks, hvor vi gerne vil give flere unge spillere chancen. Linus er en mindre back, der er rigtig dygtig på skøjterne, og kan sætte fart i spillet med pucken. Han vil styrke bredden i truppen, og skal slås med de andre unge backs om en masse istid i den kommende sæson. En spændende ung spiller, som vi glæder os til at få ind i truppen”

Linus Lundberg udtaler følgende

”Jeg ser meget frem til at blive en del af White Hawks i den kommende sæson, hvor jeg skal prøve mig af i en ny liga. Jeg har hørt meget godt om klubben fra Nick Olesen, der har talt godt om byen, holdet og fansene, og har derfor også fulgt klubben i længere tid. Det er vigtigt for min udvikling at få prøvet mig selv af et nyt sted, og i et nyt miljø, hvor de unge får chancen. Jeg glæder mig til at blive en del af truppen, og få finpudset mit danske igen.

Jesper Dahlroth skal spille med nummer 39 og Linus Lundberg skal spille med nummer 86

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Frederikshavn White Hawks ønsker at styrke holdet uden for banen. Derfor søger vi en initiativrig sælger med kommercielt mindset til en nyoprettet stilling. Information til UNLIMITED-sæsonkortholdere