Kære White Hawks UNLIMITED-sæsonkortholdere Vi ved godt, at I synes der indtil for nylig har været meget stille de seneste måneder. Dette skyldes ikke, at vi har hvilet på laurbærrene – tværtimod. Kort efter afslutningen på den skuffende sæson 2021/2022 satte vi os ned og evaluerede på de seneste sæsoner.

Disse evalueringer blev startskuddet til en ny strategi for Frederikshavn White Hawks, som vi har brugt de seneste måneder på at udarbejde. Vi har fokuseret på at udarbejde en langsigtet strategi for klubben, som blandt andet indebærer følgende:

  • Revurdering af klubbens vision og værdier
  • Frederikshavn White Hawks som en fast bestanddel af toppen af dansk ishockey
  • Bredere samarbejde med FIK
  • Større og mere professionel organisation
  • Ny og mere udbredt White Hawks kultur

Opstartsmøde for UNLIMITED-sæsonkortholdere

Vi vil derfor meget gerne invitere alle UNLIMITED-sæsonkortholdere til et hyggeligt og informationsrigt arrangement til den første mandagskamp i sæsonen (d. 19-09/2022 mod Esbjerg Energy). Her vil vi bl.a. gå mere i dybden med de førnævnte punkter og vi vil få besøg af vores sportslige set-up bestående af sportschef Kasper Kristensen, assistenttræner Kim Karlsson og cheftræner Pelle Hånberg.
Til arrangementet håber vi at vores oplæg vil besvare en masse af jeres spørgsmål og ellers har I selvfølgelig også have mulighed for at stille spørgsmål.

Hvor: Nordjyske Bank Lounge
Tidspunkt: 17.30
Pris: Gratis

Der vil være gratis øl/vand til arrangement.

Vi håber meget, at I vil støtte op om dette arrangement og på jeres opbakning og støtte til den kommende sæson - den får vi brug for!

Med venlig hilsen

René Jørgensen

EliteNord Frederikshavn.


PRESSEMEDDELELSE: Svensk/dansk backpar til White Hawks PRESSEMEDDELELSE: Svensk trænerduo til White Hawks