Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre den første udenlandske spiller til den kommende sæson. Den 33-årige svensker, Jesper Thörnberg, har sat sin signatur på en et-årig aftale med klubben.

Jesper Thörnberg er særdeles godt kendt i den danske Metal Liga, hvor han har spillet i Herlev, Odense og senest Herning Blue Fox.

Den 33-årige forward har altid været garant for masser af mål og assister, og har på den måde været en iøjnefaldende skikkelse i mange af de klubber han har repræsenteret. 211 point har han leveret i de tre danske klubber, hvilket er kommet i stand på under fire sæsoner.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende.

-Vi er enormt stolte af, at vi har kunne hente en så stor profil som Jesper Thörnberg til White Hawks. Ingen tvivl om, at vi de sidste par år har manglet en målsluger, og med den historik vi kender fra Thörnbergs side, er vi ikke i tvivl om, at vi har fundet netop den profil vi har manglet. Vi har fulgt hans karriere siden han første gang kom til Danmark i 2018, og derfor ved vi også hvad vi får. Han bliver en værdifuld brik i det puslespil, at få samlet et slagkraftigt mandskab til den kommende sæson, så vi igen kan komme med i slutspillet. Vi vil gerne igen spille en afgørende rolle i Metal Ligaen, og være med om de sjove placeringer, udtaler sportschefen.

Selv siger Jesper Thörnberg om kontrakten med White Hawks.

-Jeg glæder mig meget til at spille for White Hawks i den kommende sæson. Jeg kender jo indgående til Metal Ligaen, og ser frem til at fortsætte min karriere i Danmark. Det bliver spændende at lære byen, klubben og fansene at kende, lyder det fra svenskeren.

Jesper Thörnberg ankommer til byen i begyndelsen af august, og vi ser frem til at byde ham velkommen til klubben og den hvide trøje.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


PRESSEMEDDELELSE: Nyt trænerteam klar for White Hawks SOMMERFERIE: White Hawks taber sidste drama mod Rødovre