Så kan vi præsentere klubbens nye trænerteam

Interessen har været stor, hvilket vi sagtens kan forstå, men nu kan vi så endelig offentliggøre klubbens nye trænerteam. Det bliver rent svensk, når Per (Pelle) Hånberg og Kim Karlsson tiltræder i White Hawks 1. august.

Per (Pelle) Hånberg er 55 år, og har en lang trænerkarriere bag sig. Trænerjobs i Sverige, Italien og Schweiz er det blevet til, siden han indledte sin trænerkarriere i 1999. Senest var han træner i den hæderkronede svenske klub Södertälje i HockeyAllsvenskan.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende om klubbens nye cheftræner:

”Pelle er en meget erfaren træner, der har været i mange forskellige ligaer, og har både rykket op i SHL og vundet SL i Schweiz. Men han er også en træner, der har været med til at udvikle og dygtiggøre unge spillere, hvilket har været vigtigt for os. Pelle er en dygtig leder, og ikke mindst en fantastisk motivator, der nok skal få sat et godt aftryk på vores hold. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Pelle i den kommende sæson”.

Cheftræner Pelle Hånberg ser frem til at begynde i White Hawks, og siger følgende.

”Det bliver spændende at komme til Frederikshavn, som faktisk er en klub jeg har fulgt i mange år. Jeg har gode hockeyvenner der har været i klubben, blandt andet Johan Westermark, Henrik Lundin og Nicklas Rinaldo, og jeg kender også Thomas Ullbors, der har været træner i klubben. White Hawks er en klub der vil mange gode ting, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg kender en del til dansk ishockey, og naturligvis også Jesper Jensen, som jeg har fulgt da han spillede i Sverige. Dansk ishockey er gået meget frem de sidste 10 -15 år, og det ser jeg frem til at følge på tætteste hold. Jeg ser frem til samarbejdet med Kim Karlsson, som jeg har holdt kontakt med siden jeg havde ham som spiller i Schweiz. Han vil gerne lære, og det passer mig fint at få ham ind som assistent, da det er en jeg kender rigtig godt. Jeg glæder mig til at komme i gang i Frederikshavn i næste måned, og ser frem til sæsonen”

Som assistenttræner bliver det den 32-årige Kim Karlsson, der er en forholdsvis ny mand i trænersammenhæng. Han har selv spillet under Pelle Hånberg i SC Langenthal i Schweiz, og de har et indgående kendskab til hinanden. Derudover har Kim Karlsson også kendskab til den danske Metal Liga, hvor han rent faktisk sluttede sin aktive karriere. Det gjorde han i Esbjerg Energy, hvor han spillede i 2019.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende om klubbens nye assistenttræner.

”Kim har tidligere arbejdet med Pelle, og derfor var det en oplagt mulighed for os begge, da chancen bød sig. V har snakket en del sammen, og han glæder sig rigtig meget til at være en del af den rejse vi skal på. Han kommer for at lære, blive dygtigere, og sætte sit præg på holdet til den kommende sæson, og jeg ser meget frem til vores samarbejde”.

Assistenttræner Kim Karlsson udtaler følgende.

”Det bliver utroligt spændende at komme til Frederikshavn som assistenttræner, og jeg ser det som en stor mulighed for mig i min karriere som træner. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Pelle, som jeg jo kender fra vores tid i Schweiz, hvor jeg spillede under ham. Jeg ser frem til at komme til byen, og fra min aktive tid i Esbjerg, har jeg et godt indtryk af det danske folk. Her lærte jeg også den danske ishockeyliga at kende, og jeg har kun gode ting at sige, så det bliver virkelig spændende at være en del af den igen”.

Vi glæder os i Elite Nord Frederikshavn A/S over, at det er lykkedes os at lande en aftale med de to svenske trænere, og ser frem til at byde dem rigtig velkommen i klubben, når de ankommer om 14 dage.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 


Information til UNLIMITED-sæsonkortholdere SØGER BOLIG I FREDERIKSHAVN ELLER SÆBY