Ung Aalborg spiller rykker nordpå, og bliver en del af høgenes trup de næste tre år

Den 20-årige forward, Jacob Møller Jensen, der har fået hele sin ishockeyopdragelse i Aalborg, har underskrevet en tre-årig aftale med Frederikshavn White Hawks.

I sidste sæson var Jacob Møller Jensen, ud over at være en del af Aalborgs U 20 hold, også tilknyttet Aalborg Pirates truppen, hvor det blev til 33 kampe for de danske mestre.

Nu går turen nordpå, og det glæder sportschef Kasper Kristensen, der udtaler følgende

”Jacob kommer til Frederikshavn med en masse gåpåmod, og skal kæmpe med vores andre unge talenter om en plads i truppen. Han er en spændende ung spiller, med en god størrelse, der også ved hvor målet står. Jacobs tilgang vil styrke bredden i truppen, og vi glæder os til at videreudvikle ham i de kommende sæsoner”.

Selv siger Jacob Møller Jensen om den nye kontrakt med White Hawks

”Jeg ser det som en god mulighed for mig at komme til Frederikshavn, da der kommer nye øjne på mig, hvilket jeg tror, er godt for min udvikling. Jeg havde brug for noget forandring, og nu byder der sig nye udfordringer, hvor jeg håber på mere spilletid. Jeg ser frem til at være med til at bygge et nyt hold op, og det er dejligt, jeg er med fra start af. Jeg synes, det er et spændende projekt der er gang i heroppe, og det er jeg glad for at være en del af”

Jacob Møller Jensen er begyndt at træne med truppen, og vil blive udstyret med spillertrøje nummer 81.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


White Hawks tager fat på træningskampene White Hawks er klar til de kommende træningskampe!