Det er godt nok længe siden, der sidst blev spillet en ishockeykamp i Nordjyske Bank Arena. Frederikshavn White Hawks røg alt for tidligt ud af sidste sæsons slutspil, og siden har fans af klubben levet på smalkost. Men tirsdag aften begynder det igen at ligne noget. Dørene lukkes op til den første træningskamp, og som altid bliver det spændende at følge de nye spillere, der er kommet til.

White Hawks har gennemgået en større åreladning, og det er der ikke noget nyt i. Hvert år rummer af- og tilgang af spillere, og i år er ingen undtagelse. Svingdøren har været på overarbejde, og alle vi, der har fulgt høgene over tid, skal til at vænne os til nye navne som: Santeri Suistio, Jesper Dahlroth, Jonas Wilquin, Linus Lundberg, Daniel Madsen, Nikolaj B. Kristensen, Jonas Jakobsen og Daniel Trkulja.
White Hawks har i år meldt ud, at man i højere grad satser på unge kræfter. Derfor har man hentet en del spillere ind, der passer i den kategori. De fleste af dem har dog solide erfaringer fra liganiveau, og det skal blive mere end interessant at se, om det nye trænerpar – Per Hånberg og Kim Karlsson – kan få det til at svinge i Frederikshavn.

De første svar på det spørgsmål kan man altså erhverve sig tirsdag aften, hvor Herning Blue Fox er første træningsmodstander. Blue Fox ser spændende ud til den kommende sæson, og som det eneste hold i ligaen har herningenserne valgt at starte sæsonen med de tilladte ni importspillere fra start. Det er med andre ord et slagkraftigt hold, der kommer til Nordjyske Bank Arena.
Der er gratis adgang til alle træningskampe, så der er ingen god undskyldning for ikke at se det nye White Hawks an.

Frederikshavn White Hawks – Herning Blue Fox spilles klokken 19.00.


ALLE TRÆNINGSKAMPE FRA METALLIGAEN VISES PÅ DANSKISHOCKEY.TV PRESSEMEDDELELSE: Ungt talent får tre-årig aftale med White Hawks