I Elite Nord Frederikshavn A/S har igen fået en unik mulighed for at leje en stærk spiller. Denne gang er det den canadiske forward Liam Folkes som er 24 år. Aftalen er kommet i stand med Edmonton Oilers som har placeret den canadiske unge angriber på 24 i AHL klubben Bakersfield Condors for den kommende sæson.

Det er tale om en låneaftale, som er gældende til at NHL Camp starter op og kun tiden kan vise hvornår det sker. Vi får en spiller tilknyttet, der er meget meget sulten efter at spille og komme i topform til en eventuel NHL camp.

Liam er kun 172 cm høj, men meget kropsstærk og en ”gritty” spiller. Han er meget ”skilled” med et godt skøjteløb og høj spilintelligens. Han vil uden tvivl forstærke White Hawks holdet i låneperioden.

Vi har modtaget denne udtalelse fra Keith Gretzky, Assistant GM of the Edmonton Oilers and General Manager of the Bakersfield Condors, som i øvrigt er bror til den legendariske Wayne Gretzky.

"The Condors are very excited about the opportunity in Frederikshavn for Liam Folkes.  We believe this is a great fit for both the player and the team and we are looking forward to watching Liam's progress as he plays for the White Hawks this year."

Liam Folkes udtaler følgende.

”Jeg er rigtig glad for at komme til Frederikshavn White Hawks, og jeg kan ikke vente med at møde alle mine nye holdkammerater, staben og klubbens fans. Det bliver godt at komme til at spille noget hockey”.

Liam Folkes ankommer til Frederikshavn i denne uge og så venter vi kun på at spilletilladelsen falder på plads

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S


Dommerne donerer: Skænker honorar til KNÆK CANCER White Hawks går til stålet og knækker cancer!