Den årlige Knæk Cancer-kampagne bliver skudt i gang i uge 43, her er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne.

Frederikshavn White Hawks støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 24. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans, og støtte til fordel for Knæk Cancer.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 Sport lørdag 24. oktober, hvor Herning og Aalborg spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 

  • Vi har en del at se til for tiden i de danske ishockeyklubber pga. Covid-19, samtidigt med at det fylder meget i dagligdage. Dog sætter dette ikke en stopper for cancer, og derfor skal vi som klub være med til at støtte denne gode sag. Det er en helt naturlig sag for os, at vi skal være med til at støtte dette projekt. Vi har alle et familiemedlem, eller en bekendt som har været eller er ramt af cancer, siger René Jørgensen.

Vi som klub mener at vi skal tage ansvar, stå sammen og hjælpe hinanden og derfor støtter vi i Frederikshavn White Hawks op om denne sag og deltager derfor aktivt i kampen mod cancer.

Frederikshavn White Hawks vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra fans og sponsorer.

Det er nu vi skal stå sammen i flok, støtte knæk cancer og være med til at gøre en forskel.

Følg med på White Hawks’ hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort vi blive sat gang i kampagnen.

Alle klubber i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og gives ekstra meget tryk på indsamlingen. For vores vedkommende bliver det kampen mod Odense Bulldogs, der spilles d. 20/10 kl. 19:30.

Du kan støtte Frederikshavn White Hawks indsamling ved at følge linket her:
https://knaek.cancer.dk/profil/metal-ligaen-%E2%80%93-frederikshavn-white-hawks

Eller send en sms med teksten KC 237553 til 1277


PRESSEMEDDELELSE: White Hawks lejer canadiske Liam Folkes Nyt Herlev-opgør venter