Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne.

Frederikshavn White Hawks støtter også stærkt op om kampagnen og vil frem mod lørdag 30. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans, og støtte til fordel for Knæk Cancer.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 PLAY lørdag 30. oktober, hvor Esbjerg Energy og Odense Bulldogs spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 

 ’’Hos White Hawks tager vi ansvar i mange henseender. Ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål. - men når det er sagt, så er det en helt naturlig sag for os, at vi skal være med til at støtte dette projekt. Vi har alle relationer til familie og bekendtskaber, som har været eller er ramt af sygdommen og har den tæt inde på livet’’, siger Katrine Jeppesen, Billet- og Marketing koordinator.

Tidligere har White Hawks aktivt været med i kampen mod cancer ved at indsamle igennem auktioner af spillertrøjer og lign.  Derfor vil White Hawks  i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og som klub håbes der på stor opbakning fra fans og sponsorer.

Følg med på White Hawks -, hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort tid vil blive sat gang i kampagnen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For White Hawks vedkommende bliver det kampen mod Herlev Eagles, der spilles Tirsdag d. 26/10 kl 20.15

Det er nu vi skal stå sammen i flok, støtte knæk cancer og være med til at gøre en forskel.

#MetalligaenStøtterKnækCancer #WhiteHawksStøtterKnækCancer


Husk At du på mobilepay kan støtte med et valgfrit beløb, alle bidrag hjælper.
Mobilepay: 304558


PRESSEMEDDELELSE: Galoha på kontrakt frem til årsskiftet Video: Lucas Andersen