Oleg Yashin stopper i White Hawks og Frederik Bjerrum hentes ind

Oleg Yashin stopper øjeblikkeligt i White Hawks

Desværre må vi tage afsked med Oleg Yashin. Begge parter er enige om at opsige samarbejdet med øjeblikkelig virkning, og der er ingen dramatik i ophævelsen af kontrakten. Oleg Yashin kom ikke til Frederikshavn i den forfatning vi havde forventet, og efter samtaler med ham de seneste dage, er begge parter blevet enige om at stoppe samarbejdet.

Vi håber, og tror, at Oleg Yashin hurtigt finder en ny klub, og vi ønsker ham og hans familie al godt i fremtiden.

 

Frederik Bjerrum på kontrakt i White Hawks

Vi har handlet hurtigt efter ophævelsen af kontrakten med Yashin, og har hentet 25-årige Frederik Bjerrum tilbage til Frederikshavn på en et-årig kontrakt. Her spillede han 32 kampe for White Hawks i 2015/2016 sæsonen, inden turen gik til Herlev, og senest SønderjyskE. I Herlev udgjorde han en farlig kæde sammen med Thomas Søndergaard, og de to bliver nu forenet i Frederikshavn.

I sidste sæson var han en stor profil i SønderjyskE, hvor han blev topscorer med imponerende 42 point, inden sæsonen blev suspenderet grundet Corona. Det er en særdeles stærk offensiv dansk spiller vi får tilføjet White Hawks holdet, og som kommer til at spille med nummer 17. Vi byder Frederik velkommen tilbage til Frederikshavn, og som præsenteres for de øvrige spillere allerede i dag.

-Frederikshavn kom ind i billedet for relativ kort tid siden, da jeg måtte indse at udlandet ikke blev til noget i denne omgang. Jeg har snakket med både Henrik Andersen og Jari Pasanen, og det føles som den rigtige beslutning for mig at repræsentere White Hawks. Siden jeg spillede deroppe sidst, har jeg fået en masse erfaring i Herlev og SønderjyskE.

Frederik Bjerrum glæder sig også til gensynet med Thomas Søndergaard.

-Det bliver super at spille med Thomas igen. Vi havde det godt sammen da jeg var i Frederikshavn sidst, og det var en af grundende til vi tog til Herlev og spillede sammen. Vi har lige siden snakket om at det kunne være sjovt at spille sammen igen, og nu er det så lykkedes, lyder det fra Frederik Bjerrum.

Der er indbygget en option i kontrakten, så begge parter kan opsige den efter tre måneder, hvis Frederik eksempelvis får et tilbud om et udlandseventyr.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Aalborg trak fra i anden periode i derbyet i nord PRESSEMEDDELELSE: Jesper Jensen på tre-årig kontrakt i White Hawks