Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre, at vi har lavet en tre-årig aftale med Jesper Jensen.

Vi er rigtig glade for, at vi nu endelig kan byde Jesper velkommen til hjem til Frederikshavn. Han har været en eftertragtet spiller i mange år, hvor han de seneste år har spillet med stor succes i SHL.

Vi har hele tiden haft kontakt med Jespers agent under hans ophold i udlandet, og da vi så fik meddelelsen om at Jesper og hans familie gerne ville hjem, så har vi arbejdet intenst på at få kontrakten på plads.

Ingen betvivler Jesper Jensens kvaliteter, og den seneste måned har vi set ham agere yderst professionelt til træning og kampe. Han får en stor rolle på holdet i de kommende tre sæsoner, og han passer perfekt ind i det system som Jari Pasanen kører efter. Vi kan samtidig afsløre, at han bliver ny Captain for White Hawks med nummer 40 på ryggen.

Samtidig bliver Jesper Jensen en læremester for vores unge mandskab, hvor han på isen signalerer ro og overblik. Her vil han få en stor rolle i at få de unge spillere til at føle sig hjemme og blive bedre.

Der skal der lyde en kæmpe tak til alle der har bidraget til at få økonomien på plads med Jesper Jensen.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


PRESSEMEDDELELSE: Yashin fortid i White Hawks, Bjerrum ny mand i truppen Generalforsamling i Elite Nord Frederikshavn A/S